Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hama feth edildi

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Şam'ın düştüğünü açıklayan kaynaklar var.
Esed saat 8 gibi halka konuşma yapacağı şeklinde haberler bukulmakta.
Meşhur Sedneya hapishanesini de ele gecirdikdikleri hakkında haberler var.

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
HTŞ Esad'ın yakalanmasına yardım edecek bilgi verene 10 milyon dolar ödül vereceğini açıkladı.
Beyaz minare

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
IMG_20241208_123125_409.jpg

Abdullah el Hanbeli Çevrimdışı

Abdullah el Hanbeli

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bana da açıklamaları öyle gibi geldi halkın seçeceği yönetim vs. İnşaALLAH öyle yapmaz da şeriatı getirirler. Hüsnü zan yapmak istiyorum ama korkuyorum
Zannetmem o kadar mücahid bir tağut gidip başka bir tağut gelsin diye mücadele etmediler, Cevlani eğer halkın seçeceği bir yönetim demişse Cumhuriyet modeli amaçlıyor demektir, bu da küfür olmaz. Bu şu demek; Suriye’nin sistemi şeriat olacak ve bu şart olacak ancak yönetici halk tarafından seçilecek, hangi yönetici gelirse gelsin şeriatla hükmetmesi şart olacak yani, bu tağuti ve küfür olan bir seçimden farklı olur, Allahu alem.

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Zannetmem o kadar mücahid bir tağut gidip başka bir tağut gelsin diye mücadele etmediler, Cevlani eğer halkın seçeceği bir yönetim demişse Cumhuriyet modeli amaçlıyor demektir, bu da küfür olmaz. Bu şu demek; Suriye’nin sistemi şeriat olacak ve bu şart olacak ancak yönetici halk tarafından seçilecek, hangi yönetici gelirse gelsin şeriatla hükmetmesi şart olacak yani, bu tağuti ve küfür olan bir seçimden farklı olur, Allahu alem.
İnşallah ahi öyle olur. Yoksa mücahidler tekrar birbirine girebilir Allah muhafaza

Üst Ana Sayfa Alt