Eski mesajlarimi okudukca bana bir gülme geliyor. Arkadaşlar da diyor niye saf saf gülüyon .))) Vay be 9 sene olmus diyorm. Neler neler yasadim. Alçaklar beni 20 gün işe cikartmamisti sakalimdan ötürü. Halbuki sakalimda cok yoktu toydum. Şimdi ise ne iş yapiyorsun derseniz. Yüksek gerilim elektrik işi yapiyorum. 35.000 kV trafo içinde bomba imha ekiplerinin giydiği benzer kiyafetle iş yapıyorum. Ev elektriği 220 volt burdan çıkarım yaparsınız. (35000kV)35 cm mesafeden atlama yapar ve tuttumu yaşama ihtimalin çok düşük. Biraz maruz kaldığın takdirde küllerin toplanır ki arşivimde bu resimlerden var. Hırsızın biri trafoya kablo çalmaya girmeye çalışırken vücudunun %80 i kül olmuştu. Küllerini süpürgeyle toplamıştı olay yeri inceleme. Daha niceleri bu yolda ne hâl üzere öldüler. Yaptığım iş keşke ev elektriği olsa diyorum bazen. Ev elektriğinin çarpması bizim işin yanında çok basit kalıyor. İnsaAllah kazasız belasız bu işide biran önce bırakıp memlketime dönmeyi düşünüyorum
Evine helal rızık götürmek, çocuklarının kursağından helal rızık geçirmek için her an ölümle burun buruna gelen insanların hakkı ödenmez diye inanıyorum.
İstese haram yoldan her şeyi yapıp bir ayda köşeyi dönebilir. Ama listenin 1. sırasında ALLAH'ın rızası var. Kimileri karnını ateşle doldurmayı seçerken, kimileri de ALLAH için her tehlikeyi göze alır.
Böyle işlerde bana göre 10 dakika çalışmayla 1 yıl çalışma arasında bile fark yok. Tehlike her saniye tehlikedir çünkü.
Güvenli işlerde çalışan insanların bile elbette riski var ama onların ki uçurum üzerindeki köprüden arabayla geçmek gibi ise sizlerinki uçurum üzerindeki ince ipin üzerinden yürüyerek geçmek gibi.
Hele de elektriğin ne kadar tehlikeli ve dediğin gibi insanları salise içinde küle dönüştürecek derecede bir enerji olduğunu bilenler için.
Hayranlık duyulası gerçekten.
Kıymetli eşinin de her gün "başına bir şey gelmesin" diye tedirgin olduğu ve dua ettiğini düşünüyorum ALLAH daha iyi bilir.
Çünkü bende eşim için endişelenirdim.
İşinin bana göre çok saygın ama güvenli olmamasından ötürü dua etmek istiyorum.
ALLAH sana ve tüm din kardeşlerimize hem maddi hem de manevi olarak, İslam'a, kendinize, tüm sevdiklerinize, ilme, hayır işlerine daha çok vakit ayırabileceğiniz az saat çalışılan, hayırlı ve bereketli kazançlar elde edebileceğiniz, güvenli, huzurlu olacağınız, sizlere dareyn saadeti kazandıran saygıdeğer işler nasip etsin. AMİN.