Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir kitap yazdınız üstün körü seçtiğiniz bir yayınevine gönderdiniz basalım dediler
ama yayınevi hakkında çok fazla malumatınız yok ve bir yazarları hakkında da ciddi fikir ayrılğınız var
ne yapardınız yayınevini kullanırmıydınız?
Sizin soruya gelince ne tür bir kitap tam bilmeden bisey diyemem.
Ancak kiminle anlasirsan anlas sunlara dikkat etmen gerek
1- kitabin fiati ucuz olsun - cok kar katmasinlar
2- genele hitap eden yayinevleri olsun ( ki daha cok kesime ulassin hayir kapin Allahin iznizle daha cok olur)
3- kitap guzelse reklamini ücretsiz sitemizde yapabiliriz : )))
Sizin soruya gelince ne tür bir kitap tam bilmeden bisey diyemem.
Ancak kiminle anlasirsan anlas sunlara dikkat etmen gerek
1- kitabin fiati ucuz olsun - cok kar katmasinlar
2- genele hitap eden yayinevleri olsun ( ki daha cok kesime ulassin hayir kapin Allahin iznizle daha cok olur)
3- kitap guzelse reklamini ücretsiz sitemizde yapabiliriz : )))
söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım
dediğiniz gibi fazla kar koymamalılar. bunu konuşmak gerek. konuştuğum yayınevi de genel ve güncel bir yayınevidir (bildiğim kadarıyla)
ama ilk aşamada benim kafama takılan şey bünyelerindeki bir yazarla aramızdaki fikir ayrılığıdır. yani kendim ile bu gibi (benim hoşlanmadığım tarzda) bir insanın aynı yayınevinde bulunması problem teşkil eder gibi geliyor. nezih olmak gerek diye düşünüyorum acaba fazla titiz mi davranıyorum. bu konuda da fikir vererek yardımcı olurmusunuz ?
kitap güzelse demişsiniz bu içinde çok derin görece barındıran bir cümle olmuş. size göre güzelmidir bilmem ama eğer yayınlanırsa (hayırlısıyla sağlam bir yayınevi ile anlaşırsam) bu sözünüzü unutmayın mutlaka size gönderirim beğenirseniz tanıtımını yaparsınız.
benim bildigim yayinevlerinde tek yazar olmaz, herhangibi yazari sevmemeniz o yayinevinden uzak durulmasi gereken bir problem olmaz, bence yazar yerine yayineviyle ayni görüslere yakin misiniz buna bakmaniz gerek.
Kitabin icerigi hakkinda bilgi verirseniz hem nasilligi hakkinda hem de hangi yayinevinden ciksa daha cok kesime ulasabilir daha net bilgi veririz. (tevhidi-islami ise eger)
benim bildigim yayinevlerinde tek yazar olmaz, herhangibi yazari sevmemeniz o yayinevinden uzak durulmasi gereken bir problem olmaz, bence yazar yerine yayineviyle ayni görüslere yakin misiniz buna bakmaniz gerek.
Kitabin icerigi hakkinda bilgi verirseniz hem nasilligi hakkinda hem de hangi yayinevinden ciksa daha cok kesime ulasabilir daha net bilgi veririz. (tevhidi-islami ise eger)
hz yusuf'un hayatını işleyerek ahlaki çizgiler öneren biraz edebi sürükleyici bence orjinal bir kitap. Ana konusu ahlaktır ama aynı zamanda tevhidi bakış açısı sunmaya çalışan bir kitap oldu. ve tevhidi fikirlerine güvendiğim insanlara okuttum olur verdiler. hata bizdendir tek hatasız kitap kurandır zaten.
bundan sonra ibrahim peygamberi yazmayı düşünüyorum. ibrahim (as)'ın hayatının ana teması tevhittir ve dilim döner mi başarabilir miyim diye endişelenmeye başladım bile.
herkes elinden geleni yapar kardeş. Allah yaptıklarımızın kusurunu gidersin. basiretimizin bağlarını çözsün. ihlası ile bezesin.
fikir vererek yardımlarınızı esirgemezseniz duacınız olurum