http://www.youtube.com/watch?v=60GcvdpQaug
A Çevrimdışı asfiya Üye İslam-TR Üyesi 12 May 2007 #3 o neydi ya Allah'tan adam felç felan kalmamış... bu erkeklerde de hiç naziklik yok ya
G Çevrimdışı Güleyru Üye İslam-TR Üyesi 14 May 2007 #7 hafalanoldum el şakalarından nefret ederim ... Heleki bölesiii ...Allah muhafaza :ahaboleoldum
A Çevrimdışı Ayyüzlü Yeni Üye İslam-TR Üyesi 14 May 2007 #8 Ben de... Mesela o adamın yerinde olsaydım, tokadı vuran vatandaş, bir rivayete göre 10, başka bir rivayete göre de 20 saniye sonra yerdeydi :muhaha
Ben de... Mesela o adamın yerinde olsaydım, tokadı vuran vatandaş, bir rivayete göre 10, başka bir rivayete göre de 20 saniye sonra yerdeydi :muhaha
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 May 2007 #9 Ayyüzlü ' Alıntı: Ben de... Mesela o adamın yerinde olsaydım, tokadı vuran vatandaş, bir rivayete göre 10, başka bir rivayete göre de 20 saniye sonra yerdeydi :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
Ayyüzlü ' Alıntı: Ben de... Mesela o adamın yerinde olsaydım, tokadı vuran vatandaş, bir rivayete göre 10, başka bir rivayete göre de 20 saniye sonra yerdeydi :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 14 May 2007 #10 bana yapacak o karşıdakini komaya sokarımmm el şakalrından nefret ederim...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 May 2007 #11 el_kıtmir ' Alıntı: bana yapacak o karşıdakini komaya sokarımmm el şakalrından nefret ederim... Genişletmek için tıkla ... yavaaaaş
el_kıtmir ' Alıntı: bana yapacak o karşıdakini komaya sokarımmm el şakalrından nefret ederim... Genişletmek için tıkla ... yavaaaaş
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 16 May 2007 #12 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: el_kıtmir ' Alıntı: bana yapacak o karşıdakini komaya sokarımmm el şakalrından nefret ederim... Genişletmek için tıkla ... yavaaaaş Genişletmek için tıkla ... olduğunda görürsün !!!1
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: el_kıtmir ' Alıntı: bana yapacak o karşıdakini komaya sokarımmm el şakalrından nefret ederim... Genişletmek için tıkla ... yavaaaaş Genişletmek için tıkla ... olduğunda görürsün !!!1
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 May 2007 #13 :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha sen mi :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha