İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aleyküm selam ve rahmetullah kardeş...
ben de e-kitap şeklinde var darulkitap'ın hazırladığı... yalnız okuma yönünden bana göre pek rahat değil...
ben yine de indirme linki vereyim sen bir bak.
aleyküm selam ve rahmetullah kardeş...
ben de e-kitap şeklinde var darulkitap'ın hazırladığı... yalnız okuma yönünden bana göre pek rahat değil...
ben yine de indirme linki vereyim sen bir bak.
kullanıcı ayarları diye bir şey olması lazım oradan imza ya yaz, şart değil ama gelenek olmuş. bu arada bu chm pek kaliteli değil yazıyı güzelleştirebilmek lazım ya da daha iyi bir kaynak varsa onu pdf ye çevirelim, başka bir yerden bu kitabın elektronik hali elinde olan var mı?
kullanıcı ayarları diye bir şey olması lazım oradan imza ya yaz, şart değil ama gelenek olmuş. bu arada bu chm pek kaliteli değil yazıyı güzelleştirebilmek lazım ya da daha iyi bir kaynak varsa onu pdf ye çevirelim, başka bir yerden bu kitabın elektronik hali elinde olan var mı?