kardeş benim hatayda gaziantepte tanıdığım olmadığından en fazla press medya milliyet vs ile haber dar olabiliyorum .şerefsiz acilciler yapar .görevleri bebek çoluk çucuk öldürmek mücahitleri görüncede kaçmak ana kuralları bu zaten .gidip nusrayla savaşamazlar çünkü korkaklar birilerinin köpekleri bunlar(ascilciler için diyorum).esad bile acilcilerden daha şerefli.hani söylewmişsin ya
NOT: Bu ülkede Sağlam kaynak aramak, Kabristanda diri aramak gibidir. Bu medya'ya hala güveniyor musun abi ? onlar asla gerçeği söylemezler.
evet haklısınama yapabileceğim başka bişey yok işte gördüğüm kadarı ile yorumluyorum ama dediğin doğru olabilir fakat ihtimaller şunlar .
ihtimaller
1 :israil olabilir sebebi=israilin istediği bir an önce dünyanın suriyeye çökmesi çünkü korkuyor pkk yı barış bahanesi ile suriyeye yıktı ama hala korkuyor çünkü yetmiyor(bir savaş çıktığında pkk nusra gibilerle savaşıcak israili koruyacak) yeterli değil çünkü bölgesel savaş çıkma ihtimali çok yüksek.
bunun için olayı hızlandırmak için veya meşru hale sokabılmek için israil önce suriyeyi vurdu kızışmak için olmadı .şimdide türkiyeden oynuyor belki türkiye ile papaz olunur ve bu topraklardan oraya girilirki buda herkezin natonun vs istediği bişey .
2:acilciler yapmışdır zalim merhametsiz insanlıktan uzak yaratıklar herşeyden daha önemlisi çoluk çucuk kadın yaşlı dınlemezler müslümansa katlederler.çünkü islama düşmanlar.
3pkk karşıtı ve açılımı desteklemiyen bir takım güçler yapmış olabilir
4:esad yapmıştır sınıra sevkiyat sebebi ile gözdağı veriyor olabilir .veya suriyeye girileceğini anlamışsa ufak bir uyarı vermiş olabilir yani demek istediği şu olabilir=bak eğer sen böyle bir şeyi yaparsan veya topraklarından girmelerine müsade edersen veya bu işde parmağın olursa sana böle yaparım gibi birşey bilşemiyorum en fazla aklıma gelenler bunlar . ama nusranın böyle birşey yapmıyacağını herkez bilir
Hatay'da yaşayan bazı arkadaşlarımdan ve güvenilir facebook sitesinden aldığım haberlere göre Esad'ın neferleri acilciler yani THKP-C'nin yaptığı bir eylem olabilir. Cilvegözündeki patlamayı da bu kafirler yaptı.
NOT: Bu ülkede Sağlam kaynak aramak, Kabristanda diri aramak gibidir. Bu medya'ya hala güveniyor musun abi ? onlar asla gerçeği söylemezler.