Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

HER TÜRLÜ DERUNİ -MANEVİ RAHATSIZLIĞA

Ö Çevrimdışı

Özlem

Üye
İslam-TR Üyesi
Dindar,sevimli ve yaşlı bir dostu ziyarete gitmiştim.ben hüsn-i hat merakım dolayısıyla duvardaki yazı ve levhaları incelerken,bir levha üzerinde ilgi çekici ve hoş bir ilaç tarifetnamesine rastladım,ilacın hazırlanışı şöyle:
TEVBE kökü İSTİĞFAR yaprağıyla karıştırılacak;GÖNÜL havanına konulup TEVHİD tokmağıyla güzelce dövülecek ,İNSAF eleğinden geçirildikten sonra ,GÖZYAŞI ile hamur kıvamına getirilecek;ŞEVK ateşiyle pişirilecek,MUHABBET balıyla katıştırılıp karıştırılacak.
Böylece hazırlanan ilacın,KANAAT kaşığı ile sabah akşam ,gece gündüz alınması gerektiği her türlü manevi deruni rahatsızlığı iyileştirdiği belirtilmiştir.
alıntıdır
 
Birtat Çevrimdışı

Birtat

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
tabiri caiz se; bittim yaaaaaa
çok güzeldi..
 
Üst Ana Sayfa Alt