muhteşem bi çalışma :komik:
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2017 #222 Fada' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 19730 muhteşem bi çalışma :komik: Genişletmek için tıkla ... Bence güzel olmuş :tezahurat2:tezahurat2:tezahurat2
Fada' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 19730 muhteşem bi çalışma :komik: Genişletmek için tıkla ... Bence güzel olmuş :tezahurat2:tezahurat2:tezahurat2
Çevrimdışı Fada İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2017 #223 Usame' Alıntı: Bence güzel olmuş :tezahurat2:tezahurat2:tezahurat2 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim :kyfmyrn:
Usame' Alıntı: Bence güzel olmuş :tezahurat2:tezahurat2:tezahurat2 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim :kyfmyrn:
Çevrimiçi eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 26 Haz 2017 #224
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 27 Haz 2017 #225 eL_Muhacir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20004 Genişletmek için tıkla ... Abi çocukları parka filan götürürken mi yazdın Yoksa su açık alan jimnastik aletleri olan yerlerden mi Mekani çözmeye çalışıyorum
eL_Muhacir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20004 Genişletmek için tıkla ... Abi çocukları parka filan götürürken mi yazdın Yoksa su açık alan jimnastik aletleri olan yerlerden mi Mekani çözmeye çalışıyorum
Çevrimiçi eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 27 Haz 2017 #226 Alketa' Alıntı: Abi çocukları parka filan götürürken mi yazdın Yoksa su açık alan jimnastik aletleri olan yerlerden mi Mekani çözmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet parka gittik oğlumla kimse yokken reklam yapayım dedim
Alketa' Alıntı: Abi çocukları parka filan götürürken mi yazdın Yoksa su açık alan jimnastik aletleri olan yerlerden mi Mekani çözmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet parka gittik oğlumla kimse yokken reklam yapayım dedim
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #227 3 ton karpuz var şansım olsaydı karpuzlar ile yazardim.. ))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #228 ديل-دار' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20027 3 ton karpuz var şansım olsaydı karpuzlar ile yazardim.. )) Genişletmek için tıkla ... Bu sene karpuzlar ve kavunlar niye bu kadar kelek karpuzcu abi biliyor mu acaba?
ديل-دار' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20027 3 ton karpuz var şansım olsaydı karpuzlar ile yazardim.. )) Genişletmek için tıkla ... Bu sene karpuzlar ve kavunlar niye bu kadar kelek karpuzcu abi biliyor mu acaba?
Çevrimdışı Sena Haydali اللهم إني أسألك حسن الخاتمة. Site Emektarı 29 Haz 2017 #229 Alketa' Alıntı: Bu sene karpuzlar ve kavunlar niye bu kadar kelek karpuzcu abi biliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Çünkü karpuza kabak aşısı yapıyorlar. Allah'a hamd olsun Diyarbakır karpuzu çıktı da gönül rahatlığıyla alıp yiyoruz.
Alketa' Alıntı: Bu sene karpuzlar ve kavunlar niye bu kadar kelek karpuzcu abi biliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Çünkü karpuza kabak aşısı yapıyorlar. Allah'a hamd olsun Diyarbakır karpuzu çıktı da gönül rahatlığıyla alıp yiyoruz.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #230 Sena Farisi' Alıntı: Çünkü karpuza kabak aşısı yapıyorlar. Allah'a hamd olsun Diyarbakır karpuzu çıktı da gönül rahatlığıyla alıp yiyoruz. Genişletmek için tıkla ... Afiyet sifa olsun kardeşime .. Himmm demek kabak aşısı. Kalbim kırıldı şahsen:/
Sena Farisi' Alıntı: Çünkü karpuza kabak aşısı yapıyorlar. Allah'a hamd olsun Diyarbakır karpuzu çıktı da gönül rahatlığıyla alıp yiyoruz. Genişletmek için tıkla ... Afiyet sifa olsun kardeşime .. Himmm demek kabak aşısı. Kalbim kırıldı şahsen:/
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #231 Alketa' Alıntı: Bu sene karpuzlar ve kavunlar niye bu kadar kelek karpuzcu abi biliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Karpuzcu olmadığım için bilmiyorum malesef..
Alketa' Alıntı: Bu sene karpuzlar ve kavunlar niye bu kadar kelek karpuzcu abi biliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Karpuzcu olmadığım için bilmiyorum malesef..
Çevrimdışı Sena Haydali اللهم إني أسألك حسن الخاتمة. Site Emektarı 29 Haz 2017 #232 Alketa' Alıntı: Afiyet sifa olsun kardeşime .. Himmm demek kabak aşısı. Kalbim kırıldı şahsen:/ Genişletmek için tıkla ... Gel beraber olsun kardeşim, kırılan kalbini beraber onarırız )
Alketa' Alıntı: Afiyet sifa olsun kardeşime .. Himmm demek kabak aşısı. Kalbim kırıldı şahsen:/ Genişletmek için tıkla ... Gel beraber olsun kardeşim, kırılan kalbini beraber onarırız )
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #233 ديل-دار' Alıntı: Karpuzcu olmadığım için bilmiyorum malesef.. Genişletmek için tıkla ... Zaten karpuzcu abiye sorun demis idim ama Üstad cevapladi sağolsun (Sena Farisi )
ديل-دار' Alıntı: Karpuzcu olmadığım için bilmiyorum malesef.. Genişletmek için tıkla ... Zaten karpuzcu abiye sorun demis idim ama Üstad cevapladi sağolsun (Sena Farisi )
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #234 Alketa' Alıntı: Zaten karpuzcu abiye sorun demis idim ama Üstad cevapladi sağolsun (Sena Farisi ) Genişletmek için tıkla ... Hakkınızı helal edin, yorgunluktan olsa gerek idrak edememisim..
Alketa' Alıntı: Zaten karpuzcu abiye sorun demis idim ama Üstad cevapladi sağolsun (Sena Farisi ) Genişletmek için tıkla ... Hakkınızı helal edin, yorgunluktan olsa gerek idrak edememisim..
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 29 Haz 2017 #235 ديل-دار' Alıntı: Hakkınızı helal edin, yorgunluktan olsa gerek idrak edememisim.. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim
ديل-دار' Alıntı: Hakkınızı helal edin, yorgunluktan olsa gerek idrak edememisim.. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 29 Haz 2017 #236 ümmet reklamci olmus bu kadar acik etmeyin : ))
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 13 Tem 2017 #239 gercekmi bunlar bende istiyorum diyecegim ama bana gelene kadar kurur :uzgnm: