Hiç Kirpi Yavrusu Gördünüz Mü? (annesine Hiç Çekmemiş)
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Mar 2008 #2 Allahım yarabbim yaaaaaaa... çukuta gibi tatlı... yerim ben onu :acıktım
Çevrimdışı htc66 Üye İslam-TR Üyesi 2 Mar 2008 #3 deli ' Alıntı: ALLAHım yarabbim yaaaaaaa... çukuta gibi tatlı... yerim ben onu :acıktım Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun :ahaboleoldum Gercekten cok tatliii.
deli ' Alıntı: ALLAHım yarabbim yaaaaaaa... çukuta gibi tatlı... yerim ben onu :acıktım Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun :ahaboleoldum Gercekten cok tatliii.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 2 Mar 2008 #4 önce ben gördüm... sakın sulanma :acıktım
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 18 Tem 2008 #5 kirpi ler çok ürkektirler.. aman, kaçırmayalım
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Tem 2008 #6 gerçekten çok tatlıymış hiç kirpiye benzemiyor :hahahaa
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 18 Tem 2008 #7 kirpi ler ters çevrilir, göbeğinden sevilir diye hatırlıyom.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 18 Tem 2008 #8 sen istersen sırtından sevmeyi dene hacı abi... bak bakalım ne oluyor :kıskıs
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Tem 2008 #9 hiç kirpi sevmeyi denemedim denemekte istemiyorum
K Çevrimdışı KüÇüK_KeBeLeKk Yeni Üye İslam-TR Üyesi 27 Tem 2008 #10 çok güzel ya hiç kirpiye benzemiyor çok tatlıı
S Çevrimdışı sibirya Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Eki 2008 #11 ay cok seker ilk kez gordum yavrusunu cok tsk ederim bu güzel paylasimi bizlerle paylastigin icin !!
Çevrimdışı ikraislam Aktif Üye Site Emektarı 19 Eki 2008 #12 Subhannallah, Rahman ve Rahim olan Rabbimizin kudretini gördüğümüz bir canlı daha Allah'u Ekber.
Çevrimdışı DAVA İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Eki 2008 #13 suphanALLAH rabbim, herseyi ne güzel yaratiyor.. Hamd olsun ona.. ALLAH razi olsun
S Çevrimdışı sedat32 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 30 Mar 2010 #14 HAK TAALA NIN HERŞEYİ GÜZEL OLDUĞU GİBİ...
Çevrimdışı cascade Üye İslam-TR Üyesi 27 Eyl 2010 #15 Çok tatlı ve farklıymış İnanamadım kirpi yavrusu olduğuna
Çevrimdışı kargı1 Üye İslam-TR Üyesi 27 Eyl 2010 #16 ya ben onun büyüğünü keserken gördüm adam afiyetle yedi bi görseydiniz vary bena da teklif etti ama yamedim
ya ben onun büyüğünü keserken gördüm adam afiyetle yedi bi görseydiniz vary bena da teklif etti ama yamedim
A Çevrimdışı Al Muwahhida Üye İslam-TR Üyesi 10 Ara 2010 #17 Kun fe Yekun! Subhan'ALLAH.. Ne Kadar Güzel Birşey Bu Böyle..
Çevrimdışı Hafsa binti Ömer Aktif Üye İslam-TR Üyesi 10 Ara 2010 #18 Al Muwahhida' Alıntı: Kun fe Yekun! Subhan'ALLAH.. Ne Kadar Güzel Birşey Bu Böyle.. Genişletmek için tıkla ... ok sevimliymiş cidden ...
Al Muwahhida' Alıntı: Kun fe Yekun! Subhan'ALLAH.. Ne Kadar Güzel Birşey Bu Böyle.. Genişletmek için tıkla ... ok sevimliymiş cidden ...
Çevrimdışı Sükun_u ArIz Üye İslam-TR Üyesi 10 Ara 2010 #19 MaşAllah ya ne güzel ) Rabbimin yarattıgı herşey ne kadar da anlam taşıyıcı. insana güzel bir hassasiyet veriyor Elhamdülillah.
MaşAllah ya ne güzel ) Rabbimin yarattıgı herşey ne kadar da anlam taşıyıcı. insana güzel bir hassasiyet veriyor Elhamdülillah.