İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baksana güzel kardeşim takvime,hani 21. yüzyıldayaız ya...Bir hilal konusunda bile ihtilafa düşüyorsa müslümanlar her sene göründü/grünmedi ,varın gerisini siz düşünün....
aynı şekilde bende sevinirim takip ediyorum ben göremedim bu arada hadise göre hareket ediyoruz bu zamanda olurmu deme bu zamanda hiçbirşey vaktinde yapılmıyor. selam ve dua ile.
Allah cc bu orucu hakkıyla geçirebilmenizi salih ibadetler yapabilmemizi hem bize hem ailemize sevdiklerimize ve tüm müslümanlara nasip etsin. Zulüm altındaki kardeşlerimize yardım din için savaşan uğraşan tüm kardeşlerimize zaferler versin kafirleri de hem dünya da hem ahirette rezil rüsvay eylesin. Amin