Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hüsnü Aktas Hoca-demokratiklesme Sureci Ve Muslumanlar

K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Çok değerli bilgiler söylemiş hoca. Herkesin mutlakaizlemesi gerek. Ayrıca ehveni şer hakkında da çarpıcı bilgiler veriyor...
 
M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hüsnü Aktaş'ın Medeni Vahşet Davası adlı kitabı 20 -25 yıl önce İslami olarak ilk okuduğum ve çok etkilendiğim kitaptı.
 
halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Medeni Vahşet, İslami Hareketin Mahiyeti, Devlet ve Siyaset üzerine notlar ve Kelimeler Kavramlar bilinçlenme sürecinde bir müslümana ışık tutacak kaliteli eserlerdir. Bunun yanında Emanet Ehliyet akide ve cihad meselelerini de içeren bütüncül bir fıkıh kitabıdır.

Ayrıca Medeni Vahşet'i okuyan kardeşler, mutlaka medeni vahşet davasını da okumalıdırlar..

Medeni Vahşet Davası takdimi;

Laiklik ideolojisini keyiflerine göre yorumlayan ve İslâm Fıkhı’nı mahkûm etmeye çalışan bürokratların, ‘Devletin temel nizamlarını dine uydurmak için propaganda yapmayı’yasakladıklarını, düşünen ve düşündüklerini ifade eden insanları ‘sanık sandalyesine’ oturtmayı marifet zannettikleri gizlenemez bir gerçektir. Yazar Hüsnü Aktaş’ın; hevâlarını ilâh edinen ve keyiflerini kanun haline getiren zorbaların dünya görüşlerini reddetmek için kaleme aldığı ‘Medeni Vahşet’ isimli eseri; hem modern hurafelere inanan ‘aydınları’(!), hem de ‘zinde güçleri’(!) çileden çıkarmıştır.

Bu eserin konusu, 12 Eylül Askeri Darbesi’nden sonra yazarın 1984-85 yıllarında tutuklu olarak yargılandığı Ankara Ulucanlar ve Mamak Askeri Cezaevi’nde yaşadığı hadiselerdir.
 
Üst Ana Sayfa Alt