Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hz. Davut'un Torunları Bugün İntifada

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Talut ve Calut’un askerleri savaşa tutuşmuşlardı. hz.Davut, sonradan savaşa katılmış güçlü ve cesur bir gençti(BİR RİVAYETTE 12 YAŞINDA OLDUĞU GEÇER). Savaş esnasında elindeki sapanıyla attığı bir taş ile zalim hükümdar Calut´u öldürüyor. Bu neticesinde İsrailoğulları arasında büyük bir itibar kazanmıştı. Calut ‘un ordusu, Calut öldürüldükten sonra korkup kaçıyor böylece Talut savaşı kazanmış, Allah`ın inayeti ile kaybettikleri topraklarına tekrar kavuşmuş oluyorlardı. Allah’ın izniyle onları yendiler. Davut’ da Calut’u öldürdü. Allah ona( Davut’a) hükümdarlık ve hikmet verdi, dilediği ilimlerden ona öğretti...”[BAKARA 251]

hz. davutun yolunu izleyen filistinli çocuklarımız zalim israil ordusuna korkulu anlar yaşatıyor. sapanlı çocuklar artık intifada eyleminin simgesi olmuş durumda. ellerinde en son teknolojiye sahip silahlarla, modern donanımlı ağır zırhlı tanklarla saldıran yahudi askerlerin gözüne Allah o eli sapanlı çocukları nasıl gösteriyorsa! askerler taşlı saldırılara karşı kacacak delik arıyorlar. filistinli çocuklar ellerindeki sapanlarla korkusuz ca savaşırken bu israilli zalimleri ellerindeki onca askeri donanıma rağmen korkutan etken ne olabilir sizce?
 
M Çevrimdışı

m3hm3t

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
insallah filistinli cocukların taşlarındanda bu gevurlar korkarda çekilip giderler emegine saglık
 
Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
askerler taşlı saldırılara karşı kacacak delik arıyorlar. filistinli çocuklar ellerindeki sapanlarla korkusuz ca savaşırken bu israilli zalimleri ellerindeki onca askeri donanıma rağmen korkutan etken ne olabilir sizce?

Iman dir ins.
Allaha(c.c.) olan inanclari ve teslimiyetleri.
Onlar o kücük mücahidler yanlizca O´ndan baskasina teslim olmazlar cünkü, öleceklerini bilseler bile Ondan baskasina boyun egmeyecekler.
dünyanin gözünde kücük, ama yüzlerce insandan daha imanli, daha inancli, daha takvali ve daha azimliler.
onlar kendi canlari icin, kendi memleketi icin o taslari firlatmiyorlar, o atilan her tas aslinda "bizleri(müslümanlari kücük gören kefereler, dünyayi toplasanizda, tüm teknik donanimlara sahip olsanizda, elimizde tas kalmasa bile yinede siz kafirlere boyun egmeyecegiz" simgesidir. her tas bunu haykirir adeta.
onlar kendi ülkeleri icin degil ISLAM icin ALLAH icin savasiyorlar.

bir afgan mücahidle birkac yil önce yapilmis bir reportaj okumusdum, hatirladigim kadariyla söyle diyordu ALLAHIN aslani: "ben ülkem icin savasmiyorum islam icin ALLAH c.c. icin savasiyorum, ülkemizin(cografi olarak) durumu aslinda bizim icin önemli degil biz yanlizca ALLAHin dini korunsun, Onun hükmü sürsün, Onun kelami okunsun diye savasiyoruz, yoksa ülke kimin umurunda.

böyle diyen bir kulu Rabbi hic yanliz birakirmi?
YA RABB Sana teslimim digen kuluna "Onlara karsi sana ALLAH yeter" demiyormu?
elbetteki o keferelere korku müminlere ise cesaret ve azim verecektir Rabb teala.
bunun örneklerini afganistanda,cecenyada, filistinde gördük ve sürekli görecegiz ins. bir avuc müslüman hertürlü teknik donanima karsi savasiyor ve o bir avuc müslüman yine galip geliyor, cünkü müslümanlarin Vekili ALLAH c.c. dir vekil olarak bizlere Allah c.c. yeter O ne güzel vekildir.

s.a.
 
deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
ben bu konuyu açtığımı bile unutmuşum... hatırattığınız için Allah razı olsun
 
Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
ben bu konuyu açtığımı bile unutmuşum... hatırattığınız için Allah razı olsun

aslinda cok önemli ve hic unutulmamasi gereken bir konu bu. en son siralarda terk edilmis bir vaziyetteydi. ins. kardeslerimizde kendi yorumlarini yazar.

Bizlere unuttuklarimizi hatirlattigin icin Rabbim senden razi olsun deli abi.
selametle
 
Üst Ana Sayfa Alt