Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş ben kendimde vista kulanıyorum sorunsuz çalışıyor ama şunu dene istersen şayet eline geçen cdde autorun dosyası varsa cd otomatik çalışmadığı için sıkıntı veriyor olabilir sorunu tam olarak yazarsan yardmıcı olmaya çalışayım
Selamun aleykum arkadaşlar kargo isterken lütfen açıkdan bilgileri (isim soy isim, ev adresi, telefon numarasını) forumda direk yazmayınız. https://www.islam-tr.org/members/ikraislam.html buradan kardeşe özel pm ile adresi verin herkesin adresi görmesine gerek yok.
s.a
rapid share error mesaji cikiyor yukleyemiyorum,, acaba bunu daha baska dosya olarak yukeleyemesmiziniz??? ben avustralyadayim, kitap bulmak cok zor en aizndan bu ilimlerden online olarak faydalanayim,,
allah razi olsun
linkler sağlam kardeşim...sadece free usere rapid yoğunluktan dolayı bugün git yarın gel diyor...tek linkle indirme linki var kardeşim...ftp mizdeki sorun düzelince buraya koarım inş...