sayılarla oyun oynayalım ileriye doğru hatta asal sayıları yazalım ben başlıyorum 2
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #1 sayılarla oyun oynayalım ileriye doğru hatta asal sayıları yazalım ben başlıyorum 2
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 24 May 2007 #4 bence 3 tane yazalım yada 2 tane yönetici sensin son karar senin : ))) 7
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #5 11-13 oyunun ilerleyen kısımlarında üç tane fazla olur ama neyse iki tane olsun
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 24 May 2007 #10 halep kardeş ileriye doğru zorlaşıcak en iyi 1 tane yapalım : )) benim için farketmez ama : )) maksat toplu halde katılmak.. 47-53
halep kardeş ileriye doğru zorlaşıcak en iyi 1 tane yapalım : )) benim için farketmez ama : )) maksat toplu halde katılmak.. 47-53
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #11 59 ben demiştim di mi abi hele bir de 100ü geçtiğini düşün neyse tek devam edelim
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #12 NOLUO SAYILARI YAZINCA BEN ANLAMADIM KI :muhaha :muhaha :muhaha HEMŞO ILLA MATEMATIKÇILIĞINI BELLI EDECEN HEEE :muhaha :muhaha 7
NOLUO SAYILARI YAZINCA BEN ANLAMADIM KI :muhaha :muhaha :muhaha HEMŞO ILLA MATEMATIKÇILIĞINI BELLI EDECEN HEEE :muhaha :muhaha 7
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #15 67 ginger ' Alıntı: NOLUO SAYILARI YAZINCA BEN ANLAMADIM KI :muhaha :muhaha :muhaha HEMŞO ILLA MATEMATIKÇILIĞINI BELLI EDECEN HEEE :muhaha :muhaha 7 Genişletmek için tıkla ... tabi hemşo bu arada ileri doğru sayıyoruz 7 nerden çıktı
67 ginger ' Alıntı: NOLUO SAYILARI YAZINCA BEN ANLAMADIM KI :muhaha :muhaha :muhaha HEMŞO ILLA MATEMATIKÇILIĞINI BELLI EDECEN HEEE :muhaha :muhaha 7 Genişletmek için tıkla ... tabi hemşo bu arada ileri doğru sayıyoruz 7 nerden çıktı
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #18 asal sayıları bile katlettin hemşo 77 asal mı? 71
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #19 NEBILIM HEMŞO SAYI İŞTE ASAL SAYI NEDIR DIYIN BAKIM BANA ONCE BENDE OĞRENEM :hahahaa
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 May 2007 #20 asal sayılar kendinden ve birden başka hiçbir sayıya bölünmeyen sayılardır neyse devam edelim 73