1986 egitimin baslangicindaki en buyuk hata....
H Çevrimdışı Habibullah İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 Şub 2010 #1 [D]1986[/D] egitimin baslangicindaki en buyuk hata....
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Şub 2010 #4 humble' Alıntı: eğitim sisteminin yanlışlığı Genişletmek için tıkla ... ben konu nerde demek istemiştim.video falan hiçbi şey yoktu ortada.
humble' Alıntı: eğitim sisteminin yanlışlığı Genişletmek için tıkla ... ben konu nerde demek istemiştim.video falan hiçbi şey yoktu ortada.
H Çevrimdışı Habibullah İslam-tr Sakini Site Emektarı 18 Şub 2010 #5 video degilki ses dosyasi calisiyor ..
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 18 Şub 2010 #7 espriler havada uçusuyo. ben yokum millet niye gülüyo
Çevrimdışı laylay İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Şub 2010 #12 şu kelimlerin yanına türkçe açıklamasını yapıverin ingilizce zaten yetiyor bide almancayla uğraşmayak
şu kelimlerin yanına türkçe açıklamasını yapıverin ingilizce zaten yetiyor bide almancayla uğraşmayak
Çevrimdışı laylay İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Şub 2010 #14 acaba burada gizli kapaklı biri espri yaptıda bizmi göremiyoz...millet gülüp duruyor