İLK TÜRK KİMDİR? BULUNDU!
Ben Türk olarak kendimi biliyorum , benim daha öncem babam, babamın daha öncesi dedem , dedem de kendi babasını der uzar giderdi bu bayrak yarışı. Yani sizlerin vereceğiniz tüm isimlerin mutlaka babası olacaktır ! Kimse uzaydan gelmedi. İlk Türk eğer ufo'lu değil ise, Sonuçta her ırkın orjin babası ADEM (a.s)'dır.
Adem (a.s.)'dan başlayan insanlık tarihi çoğalmış ve babaları aynı şahıs olmasına rağmen bulundukları bölgeler veya isimleriyle adlandırılarak farklı ırk isimleriyle anılır olmuşlardır. Oysa her farklı ırkın babası aynı kişi idi.
Bu konuya misal verecek olursam ;
İbrahim (a.s.)'ın oğlu İshak, İshak oğlu Ya'kub (a.s.)'un 12 oğlundan en büyük oğlu "Judo veya Yahuda"dır.
Ya'kub (a.s.)'ın 12 oğlu ve soyuna benu İsrail (İsrailoğulları) denildiği gibi, Yahuda'nın ismine izafeten Yahudi denirdi. Yahudi ülkesinin sakinlerine de Yahudi denilmiştir.
Konuştukları dil olan İbranice ise ;
İbrânî: Konuştukları dil olan İbranice ise, "İbrî" veya "Hibrî" kelimelerinden gelmektedir. Bu kelimeler, M.Ö. 15 - 14. yüzyıllarda Filistin'de görülen göçebe bir kabîlenin adıdır.
Şimdi Muhammed (s.a.v.) gelirsek ;
O da yukarıda adını zikrettiğimiz İbrahim'in oğlu olan İshak (a.s.) gibi, İbrahim (a.s.) diğer oğlu olan İsmail (a.s.) soyundan gelmektedir.
Yani Yahudiler (Museviler) İshak (a.s.)'dan , müslümanlar ise İsmail (a.s.)'dan gelmektedirler. İkisinin de genetik babası İBRAHİM a.s.dır .
Yahudiler ve Hıristiyanlar, Hanif olan İbrahim (a.s.) paygamberliğini duyduklarından, onun neslinden gelmekle övünmeye çalışmışlar fakat Rabbim bunu şirk koştukları için REDDETMİŞTİR.
Yahudiler Yakub (a.s.) soyundan gelmelerine rağmen dedesi İbrahim (a.s.)'a kendilerini yamayarak övünme içerisinde bulunmuşlar ve Allah (c.c.) tarafından yalanlanmışlardır :
- Ey Kitab ehli! İbrahim hakkında niçin tartışıyorsunuz? Oysa Tevrat da, İncil de ondan sonra indirilmiştir. Siz hiç düşünmüyor musunuz?
- İşte siz böylesiniz. Haydi biraz bilginiz olan şey hakkında tartıştınız, ya hiç bilginiz olmayan şey hakkında niçin tartışıyorsunuz? Allah bilir, siz bilmezsiniz.
- İbrahim, ne Yahudi, ne de Hristiyandı; fakat o, Allah'ı bir tanıyan dosdoğru bir müslümandı, mUşriklerden de değildi. (Âl-i İmran 65-67)
Allah (c.c.), İbrahim (a.s.)'ın tevhid (hanif) dini üzerine olması, ehl-i kitab için ise "sizler gibi (yahudi ve hırıstiyanlar) müşrik değildi" diyerek oğlunun soyundan gelmelerine rağmen, sonradan gelen dini tahrif ederek muşrik olduklarını, Tevrat ve İncil'inde İbrahim'in tevhid dininden sonra geldiğini, sizler gibi muşrik olmadığından sizinle bir bağının olmadığını bildirmiştir.
Bu durum aynı, Nuh (a.s.)'ın suda boğulan muşrik oğlunun kurtulması için Allaha yalvarıp, "O benim ehlimdendir" demesine Rabb'imiz ise "muşrik olmasından dolayı soyundan sayılmadığını bildirmiştir. Bu durum Kur'an-ı Kerim'de şöyle anlatılır :
Rabbim Hud suresinde şöyle buyurmuş :
"Allah tarafından denildi ki: "Ey yeryüzü suyunu yut! Ey gökyüzü! sen de suyunu kes! Ve sular çekildi. Emir yerine gelmiş oldu. Gemi de Cudi dağı üzerine oturdu. O zalim kavme böylece dünyadan uzak olun denildi.
Nuh Rabbine niyaz edip dedi ki: "Ey Rabbim! Oğlum benim ehlimdendi, senin vaadin de elbette haktır ve gerçektir. Ve sen hakimler hakimisin."
Allah: "Ey Nuh! O kesinlikle senin ehlin (âilen)'den değildir. Çünkü O salih olmayan bir amelin sahibidir. Hakkında bilgin olmayan bir şeyi benden isteme! Ben, seni, cahillerden olmaktan sakındırırım."
Nuh: "Ey Rabbim! Ben bilmediğim bir şeyi istemiş olmaktan dolayı sana sığınırım. Sen beni bağışlamazsan, bana merhamet etmezsen ben husrana uğrayanlardan olurum." (Hud 44 - 47)
Ayette de gördüğümüz gibi, hayatta olan öz evladının boğulup ölmemesi , kurtulması için o benim ailemden deyip Allah'dan yardım isteyen bir peygambere, Allah (c.c.) Din bağı olmayınca kan bağının bir önemi kalmıyor ve onu ehlinden olmadığını bildiriyor !
Rabbim onun kendi ırkından , babayla oğulun din farkından dolayı aile bile saymamaktadır.
İslam bu din farkından dolayı babayla oğulu birbirine mirascı-varis bile yapmaz!
ALINMASI GEREKEN DERSLER :
1-Her ırk farklı farklı da olsa, o ırkın son kişisi Adem (a.s.)'dır.
2-Kişi ırkını sevebilir. Bu sevgisi ırkının İslam'a bağlılığından kaynaklanır.
3-Irkı değerli kılan kabul edip yaşadığı (inancı) dindir.
4-İnancı şeriatten kaynaklanmıyorsa babayla oğul bile aynı soydan sayılmaz.
5-Sahih inanca sahib olmayan dedeler (atalar) ile övünülmez.
6-Hiç bir akıl sahibi kişi ırkını seçmemiştir. Dünyaya gelirken kendisine hangi ırktan doğacağı sorulmamıştır. Kendi elimizde olmayan bir şeyle övünmemiz abesle iştigaldir. Allah katında aklımızı kullanarak kendi irademizle iman edip yaşadığımız inancımızın değeri vardır ve ona göre değerlendirileceğiz..
Kemal'istlerin Kendi Eserlerinden Küfür Akideleri - MASON POZU - (ATAPUT)
MASON POZU
MASONUM !
Atatürk Beyoğlu’ndaki Vedatas Mason Locasına nasıl götürüldü? Orada neler yaptı?
Atatük’e kimler, ne zaman 33. derece masonluğu teklif ettiler?
Çocuk Esirgeme Kurumu ambleminde görülen Sion Yıldızı Atatürk’e nasıl ulaştırıldı? Atatürk’ün tepkisi ne oldu?
Kimler Atatürk’ün birçok fikir ve davranışlarının masonluğa uygun olduğundan bahsetmiştir?
“Yurtta Barış, Cihanda Barış” bir mason düşüncesi miydi?
Atatürk’ün hizmetçisi Cemal Grada ve eski Van Milletvekili İbrahim Arvas, Atatürk ve masonlar konusunda hatıralarında neler anlattılar?
Atatürk “mason olmuştum” dedi mi?
Masonlar tarafından Atatürk’e “fahri başkanlık” önerildi mi?
“Bir gün bir arkadaşım beni alıp, Beyoğlu’ndaki mason cemiyetine götürdü. Daha ne olduğunu bile anlayamadan kendimi cemiyetin içinde buldum. Mermer merdivenlerden büyük bir salona indik. Orada yüzlerini göremediğim bir takım kişiler vardı. Bizi buyur edip oturttular, kahveler sundular, hal hatır sordular. Orada fazla kalmadık, tekrar merdivenlerle daha da aşağıya indik. Bir öncekinden daha geniş bir salonda bulduk kendimizi. Salonda büyük bir kalabalık toplanmış, kılıçlı bir tören yapılıyordu.
Bu işleri daha önceden bildiğini anlatıyordu. Kılıçların arasından geçip, kutsal bir kitaba el bastık. Bütün bunlar olup bittikten sonra dışarı çıktık...” Atatürk bu olayı ne zaman yaşadı?
Napolyon Bonapart
George washington
Karl Marks
Salomon Rothschild
Vladimir Ilyiç Lenin
Lenin'in ailesi. 1879'da çekilmiş fotoğrafta 9 yaşındaki Lenin en sağda yer almış. Babasının verdiği "Nizam vaziyeti" (sağ elin sol göğüs üstüne konulması)pozu ise oldukça dikkat çekicidir.

MUSTAFA KAMAL'İN ATAPUT'LUĞUNUN DELİLLERİ
KENDİ ESERLERİNDEN KÜFÜR SÖZLERİ
m. Kemal'in İslam Aleyhindeki Akıl almaz Sözleri (Belgeler İle)
Musluman Kaynaklarıyla Kemal :
MUSTAFA KEMAL GERÇEĞİ
Atatürk Beyoğlu’ndaki Vedatas Mason Locasına nasıl götürüldü? Orada neler yaptı?
Atatük’e kimler, ne zaman 33. derece masonluğu teklif ettiler?
Çocuk Esirgeme Kurumu ambleminde görülen Sion Yıldızı Atatürk’e nasıl ulaştırıldı? Atatürk’ün tepkisi ne oldu?
Kimler Atatürk’ün birçok fikir ve davranışlarının masonluğa uygun olduğundan bahsetmiştir?
“Yurtta Barış, Cihanda Barış” bir mason düşüncesi miydi?
Atatürk’ün hizmetçisi Cemal Grada ve eski Van Milletvekili İbrahim Arvas, Atatürk ve masonlar konusunda hatıralarında neler anlattılar?
Atatürk “mason olmuştum” dedi mi?
Masonlar tarafından Atatürk’e “fahri başkanlık” önerildi mi?
“Bir gün bir arkadaşım beni alıp, Beyoğlu’ndaki mason cemiyetine götürdü. Daha ne olduğunu bile anlayamadan kendimi cemiyetin içinde buldum. Mermer merdivenlerden büyük bir salona indik. Orada yüzlerini göremediğim bir takım kişiler vardı. Bizi buyur edip oturttular, kahveler sundular, hal hatır sordular. Orada fazla kalmadık, tekrar merdivenlerle daha da aşağıya indik. Bir öncekinden daha geniş bir salonda bulduk kendimizi. Salonda büyük bir kalabalık toplanmış, kılıçlı bir tören yapılıyordu.
Bu işleri daha önceden bildiğini anlatıyordu. Kılıçların arasından geçip, kutsal bir kitaba el bastık. Bütün bunlar olup bittikten sonra dışarı çıktık...” Atatürk bu olayı ne zaman yaşadı?
Atatürk Mason muydu?
Atatürk Beyoğlu’ndaki Vedatas Mason Locasına nasıl götürüldü? Orada neler yaptı?Atatük’e kimler, ne zaman 33. derece masonluğu teklif ettiler? Çocuk Esirgeme Kurumu ambleminde görülen Sion Yıldızı Atatürk’e nasıl ulaştırıldı? Atatürk’ün tepkisi ne oldu?Kimler Atatürk’ün birçok fikir ve...
www.turkkitap.de
Napolyon Bonapart

George washington
Karl Marks

Salomon Rothschild
Vladimir Ilyiç Lenin
Lenin'in ailesi. 1879'da çekilmiş fotoğrafta 9 yaşındaki Lenin en sağda yer almış. Babasının verdiği "Nizam vaziyeti" (sağ elin sol göğüs üstüne konulması)pozu ise oldukça dikkat çekicidir.

MUSTAFA KAMAL'İN ATAPUT'LUĞUNUN DELİLLERİ
KENDİ ESERLERİNDEN KÜFÜR SÖZLERİ
m. Kemal'in İslam Aleyhindeki Akıl almaz Sözleri (Belgeler İle)
Musluman Kaynaklarıyla Kemal :
MUSTAFA KEMAL GERÇEĞİ