Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İmamhatip Lisesinde Bir Sıranın Hali

E Çevrimdışı

enes poyraz

Üye
İslam-TR Üyesi
Deyyüsler asla cennete giremiyecek..

Orda ki verilen dersler; efendimiz çok güzel insandı aleyhisselatü vesselam, çiçek böcek, siyer, arapça grammer, facebook, fuhşuyahat ortamları

Orda tevhid yok, la ilahe illallah yok.. kafada bi bez parçası hicab ayetleri kıtabın sayfalarında kalmış
..
Cenab-ı hak inanlara ırzlarını hanımlarını ve çocuklarını korumayı emretmiş
Haremlik selamlığı emretmiş,
Kızlarını Arap cahiliyesindeki gibi bayrağın altına göndermeyi değil.
 
A Çevrimdışı

Al- amriki

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Resmi ideolojinin yetiştirdiği insanlardan ne bekleniyor ki diyanete imamlarda bu okullardan çıkıyor mektebi suffa değil ki bence tartışmaya gerek bile yok
 
M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar her zamanki genelleme hatasına düşüyoruz imam hatip olsun diğerleri olsun kimse bunların islami olduğunu iddia edemez içinde bir çok haram ve küfür barındıran yerlerdir ama buralardan çıkan insanlardan ne bekleniyor iddiası biraz ağır olur buradaki bir çok kardeş belkide hepsi bu okullara gitmiştir. Onun için kelimeleri biraz daha dikkatli seçelim (bu söylediklerimden eğitim sistemini yada okulları temize çıkardığım anlaşılmasın gücü yeten imkanı olan ,çocuğunu okula göndermeyen kardeşlere Allah karşılarına çıkacak olan bütün sorunlarda yardım etsin )
 
Şehide Filiz Çevrimdışı

Şehide Filiz

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Resmi ideolojinin yetiştirdiği insanlardan ne bekleniyor ki diyanete imamlarda bu okullardan çıkıyor mektebi suffa değil ki bence tartışmaya gerek bile yok
Hz. Hatice'nin (r.anha) amcası olan Hakim bin Hizam yüz yirmi senelik ömrünün altmış senesini cahiliyede, altmış senesini de İslâm üzere yaşadı. Sahih-i Müslim'de Hakim bin Hazam'dan rivayet edilen bir hadiste Hakim, Rasulullah'a şunu sormuştur:
"Ey Allah'ın Rasulü! Benim cahiliyede yapmış olduğum sadaka, köle azad etme ve sıla-ı rahimler için bir sevap var mıdır?" Bunun üzerine Allah Rasulü (sav):

"- (Cahiliyede) yapmış olduğun hayırlar üzere müslüman oldun" buyurur.

İmam Hatip'te okuyan ve kendini koruyan çok genç kardeşlerimiz var.Geçmişinde de burada okumuş ve kendisini bu tür ahlaksızlıklardan korumuş kardeşlerimiz de mutlaka vardır.Haramlardan uzak kaldıkları için Rahman'ın hidayet verdiği kimseler de vardır.Rabbim ayaklarımızı bu yolda sabit kılsın!
 
A Çevrimdışı

Al- amriki

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim haklısın benim genellemem yalnış oldu ben imam hatip e gitmedim bunun pişmanlığını duyarım en azından şuankinden daha iyi Kuran ı Kerim okurdum diye düşündüğüm olur ancak benim demek istediğim bütün tağuti rejimlerde okulların durumu meydanda insanlar bütün imam hatip mezunlarını dini çok iyi kavrayan alimler olarak düşündüklerinden bu tip fotoğraflar insanlara garip geliyor ben bunun için üstünde fazla durulmasının gereksiz olduğunu belirttim yoksa kimseye hakaret etmek değildir amacım hatam olduysa af ola
 
E Çevrimdışı

enes poyraz

Üye
İslam-TR Üyesi
Senin bi yanlışın yok kardeş, ALLAH'a gerektiği gibi iman etmiş insanlar öyle yerlere gidemez

Bir mabedde kimin hükmü geçerse ibadet onadır..

Haram münker işlenen yere girilirse cenab-ı hak kalpleri münker işleyenlerinkine benzeteceğini onlardan olunacağını söylüyor.
Küfrün içinde haramın içinde hak olmaz,

Cahiliyesinden kimse sorumlu değildir, tövbe etmiştir..
 
Üst Ana Sayfa Alt