Ipligin Piyasaya Çikti Himbil Efendi Konuyu Kapatdin ...

esedullah1230 Çevrimdışı

esedullah1230

Üye
İslam-TR Üyesi
EVET AKHİLER HIMBILIN NE OLDGUNU RABBİMİN İZNİYLE HERKES GÖRDÜ KONUYU KAPATDI ÇÜNKİ HERKES ÜZERİNE GELMEYE BAŞLADI HERKEZ HAKKI YÜZÜNE VURUNCA BOZUK İTİKADINI SİLDİ KONUYU BÖLE REZİL EDER RABBİM

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
:) neyi yüzüme vurdunuz..hçbirşey...anca bir tane 17 yaşında yeni yetme hatta...ve hatta cemaat yurdunda kalan biri bana saldırıyor..bumu benim ipliğimi pazara çıkaracak...yani bende seni anlamıyom...gelmem dedin..geliyorsun..benim açığımı yakalamaya çalışıyorsun...boşa kürek çekiyorsun..bak erdoğoan davosa gitmedi bu sene...sözünde durdu..sen nerde o sözde duracak .....neyse akşam akşam yeni yetmenin biriyle saçma sapan muhabbetlere girmek canımı sıktı..bide insanları benim hakkımda canını sıkanı bamnlıyor diye yaygara mı çıkarıyorsun bilmiyorum..ben şia haricinde adam banlamadım...millet bir anda senin konunda böle şeylerden bahsetmeye başladı...acaba neden dir

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ayrıca benim lakabım humble hımbıl değil..enteresan bana saldıranlarda aynı şekilde seslendiler ne kadar enteresan

1- bu foruma yaklaşık 4 senedir giriyorum
2- f.gülen in hatalarını siz yazmadan ben yazdım
3- tartışacak bir mevzu yok..çünkü benim yazdıklarım dışında birşey yazamadınız
4- yeni yetme be aynı senin gibi seslenen den başka kimse yoktu o tartışmada...
5-senin gibi seslenen laf yarışına girmedi ...bıraktı....
6-..yeni yetme..o cemaat yurtlarında kaldığı için söz söyleme hakkı yok
7- yerini bilsem gider attırırım o küfürbazı,
8-bir yerden yemek yiyyorsan rızıklanıyorsan..oradan bağlantının koparana kadar küfredemezsin benim şiarım ister beğen ister beğenme
9-mantıklı eleştiriye her zaman açığım...ama nerede sen o zeka...benim yazdığım eleştiriler aklında kalmışsa...onlardan farklı destekli eleştiri yap

son olarak şiaların bana yaptığı başlık açma tarzından vazgeç.:..aynı şeyi onlarda yaptılar.

esedullah1230 Çevrimdışı

esedullah1230

Üye
İslam-TR Üyesi
ben zati sözümdeydim girmiyordum yazı yazmıyordum ancak senin burda kafana göre at koşturmandan rahatsız oldum insanları sana karşı uyardım artı birde sende apaçık bir kibir var belli 17 yasında yeni yetme diye hitap ediyorsun sen nerden biliyorsun onun belki ilimi senden yüksek artı dinde bişler bilmek yaşa mı bakıyor imam ebu hanifiler kaç yaşında fetva vermeye başladılar.kendini düzelet tevhidi ögren öle amel et yada su forum üstadlıgınıda bırak bu dini bilenler yapsınlar sen beceremiyorsun şu sendeki tasavvufi zihinieytden kurtul...

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
kibiriliyim senin gibilere karşı kibirliyim...bana küfredenlere karşı kibirli olmam...ama senin gibilere karşı kibirliyim...bu forumda...her türlü lafı yedim merak etme...ama gördüğün gibi..onlar davalarını bıraktılar...kaçtılar...ben hala burdayım onlar banlandımı hayır...kovuldumu hayır...sadece samimi değiller...uğraştıkları mevzuları

senin gibi çocuk oyuncağı sanıyorlar...biraz büyüyünce bıraktılar gittiler...sanada tavsiyem...önce büyü sonra gel tartış.

D Çevrimdışı

derveze

Üye
İslam-TR Üyesi
bak hımbıl ya da humble sadece kelamı tartısma atıyorsun konusuyorsan kurandan ve sunnedtten delıl ver. ama veremezsın bız sana verelım .. peygamber s a v diyor kı kım kibirlenirse o şirk işlemiştir.. sen sımdı şirk ameli islemenı böbürlene böbürlene anlatıyorsun allaha tevbbe et. nefıs yapma edebınle tartışacaksan ilmi munazara et . soyledıgın hersey cep telefonu mesajı gibi alaycı ve kavgacı uslup. bu site babanın malı degıl ummetın malı ya terk et git yada edebınle aşagılamadan kımseyı kıbırlenıp şirke dusmeden vahıy ıle konusşş. müslüman hiçbir zaman kibirli olmaz sadece savaş ta fgiili kıtalda kafire4 karsı yapılır. bunun harıcınde tüm kibir re4ddedilmiştir. seytan kibrinden melun oldu dikkat et. yasın kac bılmıyorum ama konustuklarından ılmı munazara bıle yapamayacagını anlıyorum. eger yanılıyorsam bızı utandır. delilleriyle müslüman sahsıyetıne yakısır bır bıcımde tartış konu aç ki biz de ummet de faydalansın

D Çevrimdışı

derveze

Üye
İslam-TR Üyesi
o cekip gitti diyen adamlar suan erkeklik allah yolunda yapıyorlar sen ise benım gibi yamuk adamlara karsı sadece alaycı bır uslupla saldırıyorsun... bu tavırların yakısmıyor.. bence bızde sende gel allaha bızı islah etmesı ıcın dua edıp hatalarımız için cedelimiz icin tövbe edelim ne dersin

esedullah1230 Çevrimdışı

esedullah1230

Üye
İslam-TR Üyesi
AHMAK SEN YAŞIMI BİLİYORMUSUN HADDİNİ BİL ?

Resulullah (a.s.m.), `Kalbinde zerre kadar kibir bulunan kimse, Cennete giremez.`" buyurdu. "Bunun üzerine bir zât, `Ya Resulullah, insan elbisesinin ve ayakkabilarinin güzel olmasini sever, arzu eder` dedi. Resulullah (a.s.m.), Şühpesiz ki, Allah güzeldir ve güzelligi sever. Kibir ise kendini yüksek görerek, hakki inkar etmek ve insanlari hor görmektir.buyurdu.
(Müslim, Íman, 147).
\"Kendini büyük görerek bana kulluk etmeyenler, boynu bükük, zavalli bir durumda cehenneme gireceklerdir.»

(Mü\'min Sûre-i Celilesi: 60)

“Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah hiçbir kibirleneni övüngeni sevmez.” Lokman 18

Yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü sen yeri asla yaramazsınboyca da dağlara asla erişemezsin. İsra 37

İbnu Mes'ud radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm: "Kalbinde zerre miktar kibir bulunan kimse asla cennete girmeyecektir!" buyurmuştu. Bir adam: "Kişi elbisesinin güzel olmasını
virgul.gif
ayakkabısının güzel olmasını sever!" dedi. Aleyhissalâtu vesselâm da: "
allah.gif
Teâla hazretleri güzeldir
virgul.gif
güzelliği sever! Kibir ise hakkın ibtali
virgul.gif
insanların tahkiridir" buyurdular."

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Benim Cedel Yapma gibi Arzum yok Konu Bana Karşı Açıdl..bu Arkadaş önceden bana sorunlu...bende tartışma Taraftarı değilim ama zorlanırsa tartışırım...ve üslubumda kişiden kişiye değişir...sanki bende bir açık yakalamak gibi tavır koyarsanız...aynısıyla karşılık veririm..kibire gelince...utanmıyorum esadullaha kibir yapıyorum...bu foruma bende bir açık bulmak için geliyorsa ...yine yaparım...sünnet ayet diyorsunuz değil mi..ben defalarca yazdım...hiç bir fayda görmedim...çünkü zaten zan la açılmış hiç bir konu yararlı olmaz...hatta karşımdıkilerin yanlışlarıyla inat ettiğini gördüm...ben hataları zaten yazdım arkadaşlar..savunucu olsam zaten yazmazdım..mantıklı eleştiriye açığım bildiklerimi sölerseniz..siz bilirsiniz...amacınız bellidir

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
1-ben sana karşı kibirliyim...başkasına karşı değil..çünkü çocuk gibi davranıyorsun.
2- istersen yüz yaşında ol..ben yaşa saygı duymam...akla saygı duyarım..bilgiye saygı duyarım...ilim ve bilgi doğru kullandığı zaman takvadır...
3-benle hala açık arama yarışına girmeye devam etme...en saygısız günlerimden birini yaşattın bana...
4-yarın Cuma sanada kendimide dua edicem...sen biraz akıllan..ben de şu siniririmden kurtulayım diye amin...

bu konu benim için burada biter...istediğin gibi saçmalayabilirsini....

D Çevrimdışı

derveze

Üye
İslam-TR Üyesi
sunnet ayet soyledın ve hıcbır fayda görmedın.. ve sonra mılletı asağılamaya mı basladın .. kardes kımseye karsı kıbır yapılmaz rrrasul ebu cehıle bıle yapmamısken sen kım oluyorsun .. ayet hadıs soyledın ve senı kesmedı baska yollara basvurdun degılmı demekkı senın yolun kuran ve sunnet degıl ki onlarla cevap vermen senı kesmnedı.. yok eger onlar kuran ve sunnetten anlamadılar dıyorsan o onların ahmaklıgı ve müşrikliğidir. sen ısıne bak gene kuran ve sunnetten cevap ver guzel kardesım allahın sozunden daha dogru ve guzel yoktur bunu bıll

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
konu benim için bitti elin çocuklarıyla yada aklı çocukluğunda kalmış açık arama yarışındaki bebelerle kaybedecek vaktim yok...lafım sana değil..