Güncel
Çevrimdışı İmam Malik İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Kas 2021 #182 Kolaydan başlayalım: "Küresel cihadın fikirbabası" denilen bir âlim tarafından müstakilen tefsir edilmiş olan sure?
Kolaydan başlayalım: "Küresel cihadın fikirbabası" denilen bir âlim tarafından müstakilen tefsir edilmiş olan sure?
Çevrimdışı Ebu Tahir لا إله إلا الله İslam-TR Üyesi 5 Kas 2021 #183 İmam Malik' Alıntı: Kolaydan başlayalım: "Küresel cihadın fikirbabası" denilen bir âlim tarafından müstakilen tefsir edilmiş olan sure? Genişletmek için tıkla ... Abdullah Azzam Tevbe suresi
İmam Malik' Alıntı: Kolaydan başlayalım: "Küresel cihadın fikirbabası" denilen bir âlim tarafından müstakilen tefsir edilmiş olan sure? Genişletmek için tıkla ... Abdullah Azzam Tevbe suresi
Çevrimdışı İmam Malik İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Kas 2021 #184 Ebu Tahir' Alıntı: Abdullah Azzam Tevbe suresi Genişletmek için tıkla ... Seninde soru sorman lazım ki yürüsün
Ebu Tahir' Alıntı: Abdullah Azzam Tevbe suresi Genişletmek için tıkla ... Seninde soru sorman lazım ki yürüsün
Çevrimdışı Pangea İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Kas 2021 #185 Muwahhide Tevhid' Alıntı: Kadın değildi sahabe ama doğru âmâ bir sahabe adı ümmü mektum.. Genişletmek için tıkla ... Ben de kadın değildi diye biliyorum ama ümmü mektum mektumun annesi demek değil mi? Eğer bu bilgi doğruysa kör sahabe kadın olmalı.
Muwahhide Tevhid' Alıntı: Kadın değildi sahabe ama doğru âmâ bir sahabe adı ümmü mektum.. Genişletmek için tıkla ... Ben de kadın değildi diye biliyorum ama ümmü mektum mektumun annesi demek değil mi? Eğer bu bilgi doğruysa kör sahabe kadın olmalı.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 6 Kas 2021 #186 kaale alınmayacak üye' Alıntı: Ben de kadın değildi diye biliyorum ama ümmü mektum mektumun annesi demek değil mi? Eğer bu bilgi doğruysa kör sahabe kadın olmalı. Genişletmek için tıkla ... İbn Ümmü mektum diye geçiyor.
kaale alınmayacak üye' Alıntı: Ben de kadın değildi diye biliyorum ama ümmü mektum mektumun annesi demek değil mi? Eğer bu bilgi doğruysa kör sahabe kadın olmalı. Genişletmek için tıkla ... İbn Ümmü mektum diye geçiyor.