İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam aleykum kardeşler, ırkçılığa, putperestliğe (kemalciliğe) karşı olalım. olalım da bunu yaparken yanlış kişilerle ittifak etmeyelim. Allahualem ben bu protestodan dahaçok bir Kürtçülük kokusu aldım. Şimdi Kürt Müslüman kardeşlerimizi tenzih ederim, ırkçılık gibi bir huyum yoktur. Lakin biz Müslümanlar hiçbir kimsenin ittifakına muhtaç değiliz. Elbette Kürtlerle bir ortak noktamızdır Kemal düşmanlığı ama bu illa ki onlarla ittifak etmememiz gerektiği anlamına gelmez. Biz bize yeteriz inşaallah. Bilindiği gibi bu Kürtlerin çoğu kafir pkk yandaşıdır. Bunlar ırkçılıktan, şovenizmden dem vurup bilhassa kendileri anadil diye yırtınarak Kürt ırkçılığı yapıyorlar. İslam'da dil, ırk... ayrımı yoktur. Anadilde eğitim demek ne demek biliyor musunuz siz? Kürdistan'ın en büyük anahtarı demektir. Eğer anadilde eğitim başlarsa bu vatan bölünür ve vatan kafir pkkcilerin eline geçer. T.c.yi savunmuyorum burada. Atalarımızın hakiki bir şekilde ALLAH ALLAH diye savaşıp bizlere emanet ettiği bu islam topraklarını savunuyorum. Bu toprakların kafirlerin eline geçmesini istemeyiz değil mi? Uzun lafın kısası; Bizim Kürde, Araba, İskoca... değil Müslümana ihtiyacımız var. Kürdün derdi bizi mi gerdi? Herkes kendi yoluna. Biz kendi davamıza bakalım. Bizim davamız Kürtçülük, Türkçülük değil İslam'dır.
Güzel bacım, İslam'da anadilde eğitim, Kürtçe dili, Türkçe dili davası var mıdır? İlla bir dil meselesi olsa bu olsa olsa Arapça olur, değil mi? Kürdün ana dilinden biz MÜSLÜMANlara ne? Yok eğer ben Kürt milliyetçiliği yapacağım derseniz o sizi ilgilendirir, İslam'ı ilgilendirmez. Türkiye'nin dili beni ilgilendirmiyor, isterse sanskritçe olsun. Beni ilgilendiren bu ülkenin DİNidir. Bal gibi Kürtçülük yapılıyor. Anadilde eğitimin temelinde bölünme yatıyor. Bugün anadil diye anıranlar kafir pkk nin kuklalarıdır. Eğer illa ki dil konusunda bir mücadele vereceksek bu putun getirdiği şu kullandığımız latin alfabe yerine eskisi gibi Arapça'ya dönüş mücadelesi verilmeli. Size ne elin Kürdünün anasının dilinden?
niye suan muslumanlarin elindemiki kafirin eline gecsin???
turkiyede ingilizce yapildida vatanmi bölundu? ingilizlerin elinemi gecti?
kimi ulkelerde(fransa gibi) okullarda turkce.. arapca.. ve diyer yabanci dilleri sunuyor ek olarak ogrencilere.. ucretsiz...
acaba onlarinki bölundumu??
Pfff...
İyi şu an Müslümanların elinde değil diye daha da azgın kafirlerin ellerine bırakalım. Mesela gidelim abd ye israil e bırakalım, öyle mi? Kalkıp ing. den bahsedip demogoji yapma. ing.ler gelip anadilde eğitim istiyoruz, özerklik istiyoruz mu diyor? ing. malesef ki uluslararası dil ki millet yurtdışına çıktığında insanlarla anlaşabilsin diye öğretiliyor. Tamam millet Kürtçe konuşmasın denmiyor, Kürtçe eğitim verilmesin de denmiyor ama yarın birgün biz lazca eğitim istiyoruz, biz ermenice eğitim istiyoruz, biz cem evleri açmak istiyoruz, kiliseler açmak istiyoruz deyince de aynı şeyleri diyebilecek misin? Bana kalsa varsın herkes anadilini konuşsun ama bunun altında kürtçülük ya da genel anlamda ırkçılık ve bunlardan daha da önemlisi kafirlerin adına yapılan işler varsa ben buna karşıyım ve bu anadil çığırtkanları pkk denen azılı kafirlerin kargalarıdırlar. Son olarak sizlere sorum;İslam'da anadilde eğitim diye bir dava var mı ki bunu bu kadar savunuyorsunuz? Siz Kürt milliyetçisi misiniz yoksa Müslüman mı?