Selam aleykum kardeşler, ırkçılığa, putperestliğe (kemalciliğe) karşı olalım. olalım da bunu yaparken yanlış kişilerle ittifak etmeyelim. Allahualem ben bu protestodan dahaçok bir Kürtçülük kokusu aldım. Şimdi Kürt Müslüman kardeşlerimizi tenzih ederim, ırkçılık gibi bir huyum yoktur. Lakin biz Müslümanlar hiçbir kimsenin ittifakına muhtaç değiliz. Elbette Kürtlerle bir ortak noktamızdır Kemal düşmanlığı ama bu illa ki onlarla ittifak etmememiz gerektiği anlamına gelmez. Biz bize yeteriz inşaallah. Bilindiği gibi bu Kürtlerin çoğu kafir pkk yandaşıdır. Bunlar ırkçılıktan, şovenizmden dem vurup bilhassa kendileri anadil diye yırtınarak Kürt ırkçılığı yapıyorlar. İslam'da dil, ırk... ayrımı yoktur. Anadilde eğitim demek ne demek biliyor musunuz siz? Kürdistan'ın en büyük anahtarı demektir. Eğer anadilde eğitim başlarsa bu vatan bölünür ve vatan kafir pkkcilerin eline geçer. T.c.yi savunmuyorum burada. Atalarımızın hakiki bir şekilde ALLAH ALLAH diye savaşıp bizlere emanet ettiği bu islam topraklarını savunuyorum. Bu toprakların kafirlerin eline geçmesini istemeyiz değil mi? Uzun lafın kısası; Bizim Kürde, Araba, İskoca... değil Müslümana ihtiyacımız var. Kürdün derdi bizi mi gerdi? Herkes kendi yoluna. Biz kendi davamıza bakalım. Bizim davamız Kürtçülük, Türkçülük değil İslam'dır.