Soru İslam Emirliğine Gidiş İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Yakında bir ihtimal İslâm Emirliğine gidebilirim. Ancak gerekli olan tüm evrakları nasıl temin edebileceğimi tam olarak bilmiyorum.

Bu büyükelçilik başkonsolosluk olayları da sıkıntı gibi biraz. Türkiye, Talibanı tanıma konusunda nazlı bir ülke bayağı.

Yapay zekaya sordum gerekli evrakları yaz ve nasıl temin edebileceğimi anlat diye bana alışveriş faturası gibi liste çıkardı. Benim bu listedeki evrakları temin edebilmem için belki yılımı vermem lazım, onun yerine yayan gitmek bile herhalde daha kolay olur.

Bu işin bu kadar zor olduğunu zannetmiyorum bence sınır kapısı da bu kadar takmaz bütün bu belgelerin hepsini (İnşaAllah)

Kısacası bana bu evrak işinde yardımcı olabilecek mevzuları anlatabilecek birisi var mı yahut böyle birisini tanıyor musunuz

Şuan başkonsolosluk diye nereye gideceğimi bile bilmiyorum Talibana verildi mi verilmedi mi o bile muallakta duruyor.

Önereceğiniz kişi X üzerinden birisi falan da olabilir iletişime geçebileceğim biri olmalı şayet oralıysa daha iyi olabilir

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Sade pasaport yeterli değil mi kardeşim?

YouTube ta gezginler var.Nasil gidildiğine dair videolar çekiyorlar.Yada bir yardım kuruluşuyla irtaba geç hemde ecirlerine ortak olmuş olursun

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Sade pasaport yeterli değil mi kardeşim?

YouTube ta gezginler var.Nasil gidildiğine dair videolar çekiyorlar.Yada bir yardım kuruluşuyla irtaba geç hemde ecirlerine ortak olmuş olursun

Vize işi falan da var ve başkonsolosluk devredildi mi devredilmedi mi hiçbir şey belli değil ne derece tanındıkları.

Bir de sağlık raporu otel rezervasyonu adli sicil kaydı uluslararası aşı kartı vs vs bir ton şey söylüyor yapay zeka bunlar doğru mu bilmiyorum. Açıkçası hiç uzak bir ülkeye gitmediğim için tecrubem yok. Belki sınırda yine çözülebilir iş ama uçakta ne derece kontrol olur onu bilmiyorum

Geri
Üst Ana Sayfa Alt