Aslında bu güne kadar böyle açıktan yönetici kardeşleri eleştirmek istediğim halde bunu fitne sebeb olmamak, yönetici olmanın zorluklarından dolayı hiç eleştiri getirmek istemedim ama bu olaydan sonra konuşma ihtiyacı hissettim.
Bu şahıs hakkında 2-3 kere şikayet ettiğim halde, hattâ bir keresinde çok ağır şeyler yazacaktım sırf fitne çıkmasın diye bir yönetici kardeşden yaklaşık 10 gün beni banlamasını söyledim.
Bu yolcu denen cahil, insanlıktan nasibini almamış insan ( yüzünede söyledim) burda beni ve bir kaç kardeşi asılsız nerdeyse tekfire varacak şeyler söylemesine rağmen yönetici kardeşler hiç bir şekilde bu yaratığa ne uyarı nede bir ceza verdiler, ne zaman ki ucu kendilerine dokundu anında banladılar
Yönetici kardeşim sen burda benim hakkımı kendi hakkında daha fazla koruman gerekirdi sen müslüman YÖNETİCİSİN
Bize lafları sayarken ses çıkartmadığınız yolcu 34 geldi hack yaptı yani hırsızlık yaptı size ait olan bir şeyi sizden çaldı.
Bir musibet bin nasihatten daha iyidir derler umarım bundan sonra insanlara kulak verirsiniz selametle