Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Makale İSLÂM YAVAŞ YAVAŞ GELİYOR MU GİDİYOR MU?

Necati Koçkesen Çevrimdışı

Necati Koçkesen

İyi Bilinen Üye
İslam-tr Yazar
İSLÂM YAVAŞ YAVAŞ GELİYOR MU GİDİYOR MU?

Cumhûriyet târihinden beri müslüman olduğunu iddia edenler zaman zaman hükümet kursalar da solcular, kemalistler, kâfirler ve müşrikler hep iktidarlar yâni müktedirdirler. Onlar diledikleri fikri savunabiliyorlar, kominizmi, sosyalizmi isteyebiliyorlar, LBGT'lilere hürriyet verilmesini savunabiliyorlar. İslâm'a, müslümanlara, peygamberimize, kitabımıza hattâ Allah'ımıza istedikleri gibi hakâret edebiliyorlar, sövebiliyorlar. Fakat böylelerinin haklarında ne soruşturma açılıyor ne tutuklanıyorlar. Soruşturma açılsa bile ya ilk mahkemede beraat ediliyorlar veya tutuklansalar bile ilk mahkemede salıveriliyorlar. Ama tevhid ehli bir âlim İslâm'ın hakîkatlarını söyledi diye ya da Diyânet ve hocalarının söyliyemediklerini söylediler diye hemen haklarında soruşturma açılıyor veya tutuklanıyorlar. Tutuklananalar da ilk mahkemeye çıkıncaya kadar aylarca hapishanede kalıyorlar. Çoğu zaman da 15 yıl, 20 yıl ve 30 yıl gibi cezalara çarptırılıyorlar.

Bizim sözde saftrik müslümanlar da kendi kendilerini avutuyorlar ve "İslâm yavaş yavaş gelecek" diyorlar. Oysa İslâm yavaş yavaş gelmediği gibi İslâm'ı yavaş yavaş getirecekler dediklerinin elleriyle İslâm çok hızlı bir şekilde dejenere ediliyor. Zina bunlar eli ile serbest ediliyor, LBGT'lilik kânûnî bir hak olarak görülüyor, içki yaygınlaştırılıyor hatta İslâm'ı yavaş yavaş getirecekler denilenlerin emri ile resepsiyonlarda içki servisleri yapılıyor, millî piyango, Loto ve İddiâ gibi kumarlar devlet eli ile işleniyor, kadın hakları denilerek kadınların her haltı işlemelerinin önü açılıyor, kocalar hiç bir şey yapamaz, söyliyemez hâle getiriliyor, kadının ufacık bir telefonu ile nice erkekler evinden, çocuklarından uzaklaştırılıyor veya hapislere atılıyorlar. Böylece kadın cinâyetlerinin alabildiğince önü açılıyor.

Fâiz, "fâiz hakkında nas vardır" diyenler tarafından alabildiğince yaygınlaştırılıyor, ucuz konut sahibi yapmak adına insanlar faizli kredilere yönlendirilerek toplumun çoğu fâiz batağına çekiliyor. Öyle oldu ki, fâiz müslüman olduğunu iddiâ edenler arasında bile gâyet olağan hâle geldi. İslâm'a göre câiz olan 15, 16 yaşındakilerin evlenmeleri güya müslüman olduğunu iddiâ edenler tarafından suç sayılıyor, Allah'ın helal dediği bir şey haram addediliyor, böyle evlilik yapan erkek, erkeğin anne babası ve küçük yaşta kızını evlendirdiği iddiâ edilen anne ve babalar hapislere atılıyor, aileler parça parça ediliyor, çocuklar yetiştirme yurtlarına veriliyor. 15, 16 yaşındakilerin evlilikleri yasaklanırken 13, 14, 15,16 yaşındaki kız ve erkeklerin flört etmeleri gâyet olağan ve çağdaşlık olarak görülüyor.

Sokak köpeklerinin bile hakkı saunulurken (ki savunulsun, onlara eziyet etmek de zulümdür), karısı tarafından aldatılan erkeklerin veya kocası tarafından aldatılan kadınların hiç bir hakkı yok. Kendisini aldatan karısını boşayan erkekler de ömür boyu nafaka ödemeye mahkum edilerek zulüm üstüne zulüm işleniyor. Evine geldiğinde karısını yabancı bir erkekle yatakta yakalayan bir koca o öfke ile karısına ve zinâkâr erkeğe bir kaç tokat veya yumruk vurdu diye suçlu sayılıyor, senin bunlara vurma hakkın yoktur, denilerek tutuklanıp hapse atılıyor ama kocasını aldatan o kadın ile zinâkâr olan o erkeğe bir şey yapılmıyor. Ve bütün bunlar İslâm'ı yavaş yavaş getirecekler denilenlerin hüküm sürdükleri bir devirde oluyor.

İslâm'ı anlatmaya çalışan hocalar hakkında hemen soruşturmalar açılırken peygamberin sünnetlerini reddeden, onlarla alay eden hattâ Kur'an'a bile "bu Allah'ın kelâmı olamaz" diyen ilâhiyatçılar alabildiğince serbestler. Devletin üniversitelerinde gençleri zehirlemeye devam ediyorlar. Ama onlar hakkında hiç bir soruşturma açılmadığı gibi görevden de alınmıyorlar. Öyle görünüyor ki, "14 asır önceki İslâm'ı bugün uygulayamazsınız, İslâm güncellenmelidir" diyenler böyle ilâhiyatçıların önünü açarak İslâm'ı bunlarla güncellemeye çalışıyorlar.

Ey saftrik müslümanlar(!) Ne dersiniz, İslâm yavaş yavaş getiriliyor mu yoksa yavaş yavaş götürülüyor mu? Kafalarınızı ellerinizin arasına alarak biraz tefekkür edip kendinize gelerek İslâm'a teslim mi olacaksınız yoksa küfür sistemini ve tâgutları desteklemeye devam mı edeceksiniz?

Ben bu soruları sorunca çoklarının şu soruyu soracaklarını da adım gibi biliyorum:
Ya ne yapalım?

Müslüman kalın yâhu, müslüman kalın ve ancak müslümanlar olarak ölerek Rabbinizin huzuruna varın. Tıpkı Allah'ın şu âyetinde bildirdiği gibi:

يَٓا اَيُّهَا الَّذٖينَ اٰمَنُوا اتَّقُوا اللّٰهَ حَقَّ تُقَاتِهٖ وَلَا تَمُوتُنَّ اِلَّا وَاَنْتُمْ مُسْلِمُونَ

"Ey iman edenler! Allah'tan gereği gibi sakının ve ancak Müslümanlar olarak ölün." (Âl-i İmrân; 102/
 
Üst Ana Sayfa Alt