Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mutfağı severim. laytlık yapmam ama mutfakta canımın istediği her şeyi yaparım. yemek konusunda hamaratımdır... bulaşık konusunda ise kara cahil. o nedenle eğer evlenirsem ben dağıtırım, hanımcıkım toplasın ::
sizlere katilmiyorum bi es hanimina yardim etmesi suc ve laytliksa ters hayat musterekse ozaman nie esler birbirine yardim etmesinki anlamiiyourm herhalde bu gidisle de anlamam .............................. guzel bir siir mi desem dusunce mi desem niyeki yardim etsin tabiiiiiiii
mesela bir hanim ev yapiminda yardimci olamazmi olursa ne olur kanga tutup fayanslari kirsa ne olur yani stresss atar daha ne guzel iste hem kadin hem erkek birbirine yardim etmis olur bundan daha guzel ne olabilir :bilmiyorum :bilmiyorum
yo tabi olmaz dimi erkek yan gelsin yatsin tv sini izlesin ve mac ve pc ve hic birsey oyle yagma yok ogrenin bu zamanda kadinlar kendisine yardim eden es arar unutmayin bi abla tavsiyesi ozellikleeeeee erkek kardeslerime :ahaboleoldum :ahaboleoldum :ahaboleoldum