Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İslâmi Film Sektörünün Zayıflığı

Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Batılı devletler gerçekten bu konuda arayı çok fazla açmış durumdalar. Öyeli Usama b. Ladin'in hakkında dahi bir kaç film piyasaya sürmüşler. Ve doğal olarak kötü gösteriyorlar. Kim bilir daha neler hakkında film ve diziler oynatıyorlar ve İslamı kötülüyorlar.

Onun adını ağızlarına mı alıyorlar bir de

Afganistan'da ve başka beldelerde yaptıklarını da anlatsınlar o filmlerde izleyelim hep beraber

H Çevrimdışı

HakanTR

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Yani açıkçası bir sinema filmi genel olarak ne kadar "İslami" olabilir onu düşünmek gerekir.

Genel olarak film izlemek çoğu zaman boş vakit geçirmek anlamına gelir bu da vakit israfı olur. Gerçekten eğitici manada bir sinema filmi çekmek gerçekten zor.

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Üye
İslam-TR Üyesi
Okulun amacına göre değişir. Yani sırf tiyatro, sanat, film gibi unsurlar için kurulan bir okul yahut kuruluşsa, yazılı sınavla başarılı öğrenci seçmesi kendisini kandırmak olur biraz. Yok eğer normal ortaokul liselerden vs bahsediyorsak ben modern eğitim sistemini tasvib etmiyorum. Benim kafamda çok daha farklı bir sistem hatta yerleşke düzenleri şehir yapıları hakkında da kendi fikirlerim var bir gün belki bir yazı açıp anlatırım İnşaAllah. Şuan biz robot gibi yetiştiriliyoruz
Onun adını ağızlarına mı alıyorlar bir de

Afganistan'da ve başka beldelerde yaptıklarını da anlatsınlar o filmlerde izleyelim hep beraber
Yok hocam, insan haklarını savunanlar, feministler, samimi ateistler falan gelip montaj derler hiç uğraşmaya değmez😂

Yorgun Mucahid Çevrimdışı

Yorgun Mucahid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Üye
İslam-TR Üyesi
O kadar düşmezler İnşaAllah.

Lakin Gazze sürecinde herkes görüldü
Filistinli Araptan bana ne diyen insanlar, Ukraynalı bebekler için çığlık atıyordular. Tabii ki hem Gazzede olanlar hem de Ukraynada olanlar mazlum ama şöyle bir şey var ki, bu insanlar iki yüz kullanmaktan vazgeçemiyorlar. Ukraynalı öldüğünde masum, Filistinli öldüğünde ise ‘terörist’ olmuş oluyor. Bu adamlardan ve bunlara bir şey demeyen Diyanetin belamlarından, Azerbaycandaki Kafkaz İslamın belamlarından Allaha sığınıyorum. Ahireti dünya için satanların sonunu görüyoruz hepimiz. Bu mesajı okuyan herkese bir şey söylemek isterim. İslam davasından dönmeyin, dünya için ahireti satanlardan olmayın, engelleri aşabileceğinizi unutmayın. Bu dünyada rahat yaşayamayacağız, ama ahirette iman edenleri cennet bekliyor unutmayın.

B Çevrimdışı

burak12

Üye
İslam-TR Üyesi
Filistinli Araptan bana ne diyen insanlar, Ukraynalı bebekler için çığlık atıyordular. Tabii ki hem Gazzede olanlar hem de Ukraynada olanlar mazlum ama şöyle bir şey var ki, bu insanlar iki yüz kullanmaktan vazgeçemiyorlar. Ukraynalı öldüğünde masum, Filistinli öldüğünde ise ‘terörist’ olmuş oluyor. Bu adamlardan ve bunlara bir şey demeyen Diyanetin belamlarından, Azerbaycandaki Kafkaz İslamın belamlarından Allaha sığınıyorum. Ahireti dünya için satanların sonunu görüyoruz hepimiz. Bu mesajı okuyan herkese bir şey söylemek isterim. İslam davasından dönmeyin, dünya için ahireti satanlardan olmayın, engelleri aşabileceğinizi unutmayın. Bu dünyada rahat yaşayamayacağız, ama ahirette iman edenleri cennet bekliyor unutmayın.
ben hiç görmedim hocam dediğiniz tipi nadirdir muhtemelen olmasada unutmayalım şeytan pireyi deve gösterir. Biz birbirimizin iyi yönlerini yüceltmeliyiz. Eğitim ve eğilim böyle daha iyi gerçekleşir. kötülüğü iyilikle örtmek

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Üye
İslam-TR Üyesi
ben hiç görmedim hocam dediğiniz tipi nadirdir muhtemelen olmasada unutmayalım şeytan pireyi deve gösterir. Biz birbirimizin iyi yönlerini yüceltmeliyiz. Eğitim ve eğilim böyle daha iyi gerçekleşir. kötülüğü iyilikle örtmek
Var hocam var, şahsen Azerbaycanda gerçekten böyle bir rezilliğe şahit oldum ben. Tiksiniyorum zaten böyle insanlardan.