Ismailaga Cemaati Yayınevinden Ilginç Tavsiye!

Muvahide.ozlem Çevrimdışı

Muvahide.ozlem

حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
İslam-TR Üyesi
İsmailağa Cemaati’nin yayınevi Muallim Neşriyat’tan çıkan “Her anneye lazım” adlı kitap tartışma yarattı.

1860763_0_1522847166o7emL.jpg

İsmailağa Cemaati’nin yayınevi Muallim Neşriyat’tan çıkan “Her anneye lazım” adlı kitap tartışma yarattı. Kitapta kadınlara, cinsel ilişki sırasında “Allah dostlarını, alimleri” düşünmeleri tavsiye edilip böylelikle doğacak çocukların o kişilere benzeyeceği iddia edildi. Esma Muratoğlu’nun kaleme aldığı kitapta “Bir erkek hanımı ile cima ederken cima esnasında erkek de kadın da Allah dostlarını, alimleri salih insanları düşünür de bu birleşmeden hanımefendi hamile kalırsa, doğacak olan çocuğun kalp, beyin ve ruh yapısı o andaki hayale göre oluşur” ifadeleri yer aldı.

Vallahi bunlar iyice sapıttılar!! :hasta:
Diyecek söz bulamıyorum yazık vallahi yazık !!!

Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir..
İslam-TR Üyesi
Oda tv
Cumhuriyet
Halk tv haberleri..

Ulusalcilar tum cemaatlerin koklerini kaziyacaklarina and ictikleri icin
Bu konulari da ara ara boyle hortlatiyor haliyle.

Lakin ben cemaatlerin ve tarikatlarında bazılarının bir proje olduğunu düşünüyorum insanlar yavaş yavaş bu söylemler yüzünden ateist, deist oluyorken cemaatler ise yangına körükle gidiyor her gün farklı sapıklıklar üretiyor

Muvahide.ozlem

İslam-TR Üyesi
Lakin ben cemaatlerin ve tarikatlarında bazılarının bir proje olduğunu düşünüyorum insanlar yavaş yavaş bu söylemler yüzünden ateist, deist oluyorken cemaatler ise yangına körükle gidiyor her gün farklı sapıklıklar üretiyor
Hepsi şebekedir ALLAHu alem :huhuuhuu

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Rabıta yeni bir mesele değil

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi

Muvahide.ozlem

İslam-TR Üyesi
Uygulama hep vardi zaten kankamı ben kaybettim. Canimdan cok sevdigim kardesimi. Tevhidden ismail aga ya gitti. :mad:
Artk ne dedilerse ne yaptilarsa kıza.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi

Çünkü bazıları devletin tekelinde,
Deistlik ve ateislik meselesinin şişirilen bir yaygara oldugu dusuncesindeyim.

Her sakalliya her basortuluye acaba ateist mi şüphesiyle mi bakalim simdi.

Bu tarz haberlerin gundelik yasamda karsiliğini pek goremiyorum ben, gorsem de nadir
Lakin bu tip haberler gundem edildikce 10 sene sonra goruruz elbet.

Kaldiki istatisik veriler 2050 yilinda musluman nufusun hristiyanlikla kafa kafaya geldigini ciddi bir yukseliste oldugunu gosteriyor

E bunu nasil engellersin
Iste bu tip algilarla.

Desene kimse sutten çıkmış ak kaşık degil!

Ulusalcilari kastediyorsan onlar dinsizin önde gideni zaten ak kaşık nasil olsun

Muvahide.ozlem

İslam-TR Üyesi
Çünkü bazıları devletin tekelinde,
Deistlik ve ateislik meselesinin şişirilen bir yaygara oldugu dusuncesindeyim.

Her sakalliya her basortuluye acaba ateist mi şüphesiyle mi bakalim simdi.

Bu tarz haberlerin gundelik yasamda karsiliğini pek goremiyorum ben, gorsem de nadir
Lakin bu tip haberler gundem edildikce 10 sene sonra goruruz elbet.

Kaldiki istatisik veriler 2050 yilinda musluman nufusun hristiyanlikla kafa kafaya geldigini ciddi bir yukseliste oldugunu gosteriyor

E bunu nasil engellersin
Iste bu tip algilarla.

Ulusalcilari kastediyorsan onlar dinsizin önde gideni zaten ak kaşık nasil olsun
Degiller zaten onu diyorum

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Yaratmak Allah a Mahsuz ( kitap tartisma yartti ) hasa kitap i Allah a ortak kostu bu yaziyi yazan bilincli bilinsizce .

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah a ortak kosmanin bir turu Alemleri yaratan kelime i tevhit davasini surdurmek istiyenlere yakismiyan bi sirk sozu Allah akil suur hidayet versin .

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Okudumda sovecektimde sitenin ismi hurmetine geri adim attim cinsel iliskiyede dos denen zuppeleride karistirdilarda nediim Allah bu zuppelerin adileri yok eylesin tobe tobe .