Safları sıklaştırmak gerekiyor , israil kuruldu ve yahudi göçlerine açtı ülkesini , zayıf bir ülkeyken şu an da diğer ülkelerin çekindiği ve korkularından antlaşma imzalamak zorunda kaldığı bir ülke haline geldi , şu an islam ülkemiz var Allah'a şükür ve müslümanlar için hicret edilmesi gereken ve uğrunda savaşılması gereken bir ülke , bu ülke yerine Amerika ya da Yunanistan veyahutta Kadirov gibi Rusya altında savaşmak zaten az olan birliği iyice dağıtmak ve tağutlara müslümanları yem etmekten başka bir şey olacağı kanaatinde değilim , İslam Emirliği müslümanlar için var ,Kur'an ve sünnet çerçevesi içinde yapılacak güzel adımlarla inşaAllah gelişecek ve büyüyecek . .
Yahudilerin hangi ulkesiymiş o israil kardeşim.
Zalim ve isgalci olan, fanatik yahudilerin Hz.Isa peygambere tükürenlerin, Mescidi Aksa'yı yikmaya calisanlarin oldugu yer mi.
Muazzam bir emsal
..
Neyse
Islam emirliginden dondurucuya atilmis yedek kiyma gibi bahsediyorsunuz bazen.
Direkt size soylemiyorum bunu. Bu minvalde acilan konu iceriklerine, yorumlara binaen söylüyorum.
Kendi kendine mi gelisecek buyuyecek, madem oraya gideceksiniz ne gibi hangi sekillerde donanim olarak yetistiriyorsunuz kendinizi merak ediyorum.
Yani saglik alaninda mi bilimsel hangi alanlarda yetistiriyorsunuz kendinizi? Hukuk mu? Muhendislik mi ?
hangi alanlarda kendinizi gelistirip katki saglayacaksiniz hedefleriniz tam olarak nedir?
Su an dil olayini bitirmis olmaniz gerekiyor misal.?
Yani şunu demek istiyorum.
Bizim bir islam emirligimiz var orasi gelisecek edecek biz hazıra konacaz vs gibi yok öyle bir durum. Eğer oyle ise bu sozler bana hikaye gibi geliyor.
..
Medine'ye Hicret sadece oylece bir mekan degisikligi değildi herhalde,
sizler daha iyi bilirsiniz, ilim alanında olan sizlersiniz.
Egitim öğretim / siyasi, iktisadi içtimai
dini askeri vs alanlardaki faydalarini sizler çok daha bilirsiniz.
Öte yandan bu ülkede savaş çıkarsa, gidebilirsiniz elbette. Ozgur irade sonucta.
Kendi adima her şeye rağmen bu topraklari seviyor ve değerli buluyorum.
Bu topraklarda sahabeler gelmiş geçmiş, ayak basmış. Güzel insanlar güzel miraslar bırakmış. Hala cok guzel insanlar var.
Bir suru yetim oksuz cocuklar var, masumlar var.
Onlar bizim irzlarimiza topraklarimiza yuvalarimiza çökecek, siz gideceksiniz.
Eyvallah, kardeşim.