Israil Ve Rusya Ile Olan Anlasma Ve Bombalama Eylemi?

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Selamun aleykum,

Artik bazi seyleri kestirebilmek hic zor olmasa gerek. Kendini islama nispet eden kesim malumunuzdur akp ile islamci kimliklerinin altinda laiksever ve demokrat oluverdiler ve bundan son derece haz da duymaya basladilar.

Tabii bu birden olmadi, önce yollar köprüler ardindan hocaciklarin oy vermek vacipdir sloganlari ve ardindan gelen bu sürecde elestirilmez bir reis anlayisi cikti.

Öyle bir hal aldiki, elestirsen direk parelelcisin diye yaftalarlar, laf desen islam birligini bozmaya calisan münafikmisin derler, tagut tagut olali Allahu alem kendisini insanlara böyle kabul ettirmemistir. Zira tagut iyi biliyor ki, Allah Allah diyerek insanlari kendisine daha kolay köle yapabilecek.

Gelelim asil meseleye, bilmiyorum dikkat ettiniz mi, her istenilen birsey olmadigi zaman ya da kamoyu ne zaman bu partinin gercek yüzünü görmek üzere olsa bir patlama oluveriyor... Ve ibre tam tersine dönüyor elestirilmesi gereken kisi kahraman oluyor :)

Bakin en son olan olayda da bunu gördük, kamoyunda müslümanlar sert tepki verdiler filistinin peskes cekilmesine ama ne yaptilar hemen bir patlama, anam anam filistin meselesi unutuldu malum parti basindaki kisi kahraman ve ülkeyi bi tek o kurtarabilir imaji yine tazelendi.

Hani rusya tekrar ucak gönderiyorsa göndersin SIKAR biraz gönderirse aninda vururuz söylemi.
Hani biz özür dilenecek bisey yapmadik söylemi?
Hani van minutlar?
Hani israille alakali satafatlari sözler?

hepsi 1 günde fiisssssssssssssss ve gelen tepkilere de bir bomba... Ve kahramanimiz yine sahnede...

InsaAllah bir kipirdanma oldu en azindan bu hocacik kesimlerinin ne mal oldugu bir kez daha gün yüzüne cikti.

Öyle bir is ki bu hocalar siyasetten uzaklar lakin ne zaman tagutun oya ihtiyaci olsa cikip vacip vacip diye bagirirlar?

Ama onca müslümanin kanina girecek anlasma yapmalarinin gündeminde de abestle namazla alakali paylasimlar yaparlar. Hos bu anlasmalari da hudeybiyeye benzettiler ya... Belamlik zor olmasa gerek. Delilleri istedigin gibi sündür de sündür....

Yaziklar olsun diyorum...

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
IMG_20160512_111908.jpg

Mesele bundan ibaret! Ben şaşırmıyorum, sizde şaşırmayın...

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Senaryolar, planlar, tuzaklar vs.vs.vs..
Peki ya Allah subhanehu ve teala'nın vaadi..

İsrâ, 16. Ayet: Biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. Böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz.

Hiç mi ürkmezsin ey mahluk..

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:)

https://www.islam-tr.org/konu/boykotu-iplemeyenler.38177/#post-242184

israil ile anlaşmaya varıldıktan sonra içimden bi ses bunlar çok kısa zamanda rusyadan özür dileyecekler demişti , 1 saat sonra falan haberi geldi .... şimdi yok mokgak guk ederlerde okumadım mektup metnini fakat sad veya upset veya benzeri kelimeler yerine sorry kullanılmışsa çatır çatır özür dilenmiş olunuyor . yok eğer metin rusça ise onu da rusça bilenler çözer.

derin strateji der çıkarlar işin içinden . 1 sene sonrada yalan söylüyorsunuz chp ve kemal kılıçdaroğlu özür diledi derler konu güme gider . adamlar daha 1,5 sene evvelki pkk ile kankiliklerini unutup suçu kılıçdaroğluna yüklemiş durumdalar . son 10 yılda çok acaip bi insan türü oluştu ... anormal aşırı eziklik psikolojisine sahip tedaviyi de 400 sene evvvel çökmeye başlamış 100 sene evvel yokolmuş osmanlıya öykünmekte bulunuyorlar . bunu da allah bizimledire bağlayıp ne halt yerlerse yesinler lehlerine sanmakla taçlandırıyorlar işler tersin gitti mi hemen cehapeeee koş imdada ! neyse çözüm sürecinin bitişini davutoğluna yıktılardı bunu da binaliye yıkarlar durmak yok yola devam .

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
O kadar muslumanlari katleden kafirlerle ortak bir masaya oturmak İSLAMİ MUCAHİDLERİ tum muslumanlari satmaktir.
ALLAH in verecegi zillete hazir olun.gordugum bu
ALLAH zulcelali vel ikram kafirlerle dost olmayin dedikce onlara yanasiyorlar ALLAH bu ummetin yardimcisidir.
ALLAH im bizi bu insanlardan kurtar ve ummeti islami hakettigi yere ulastir

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Hadi tağutlar tağutluğunu yapıyor, buna zaten şaşırmıyoruz. Yalanlarına, insanlara batılı hak göstermelerine, hırsızlıklarına, küstahlıklarına, böbürlenmelerine... şaşırmıyoruz bunlara. Beni en çok düşündüren ve şaşırtan bunu destekleyenlerin, destek için fetva verenlerin, koca koca sakalları bilmem kimden icazeti olan zevatın hiç düşünmemesi.

Hiç düşünmez misiniz, aslında cehenneme bayraktarlık yapıyor bu insanlar ve sizlerde bölük bölük peşlerinden gidiyorsunuz?

Ve ona yönlendiriyorsunuz insanları, 'Onun çarkına uyun, sizi o yaşatır (haşa) o öldürür (haşa)' diyorsunuz üstü kapalı olarak.

Ya da görmenize rağmen susuyorsunuz ki bunu düşünmek bile istemiyorum, siz tağutun destekçiliğinden çok onun hizbi, onun bel'amı, onun Haman'ı olmuşsunuz.

Hiç düşünmez misiniz?

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Hadi tağutlar tağutluğunu yapıyor, buna zaten şaşırmıyoruz. Yalanlarına, insanlara batılı hak göstermelerine, hırsızlıklarına, küstahlıklarına, böbürlenmelerine... şaşırmıyoruz bunlara. Beni en çok düşündüren ve şaşırtan bunu destekleyenlerin, destek için fetva verenlerin, koca koca sakalları bilmem kimden icazeti olan zevatın hiç düşünmemesi.

Hiç düşünmez misiniz, aslında cehenneme bayraktarlık yapıyor bu insanlar ve sizlerde bölük bölük peşlerinden gidiyorsunuz?

Ve ona yönlendiriyorsunuz insanları, 'Onun çarkına uyun, sizi o yaşatır (haşa) o öldürür (haşa)' diyorsunuz üstü kapalı olarak.

Ya da görmenize rağmen susuyorsunuz ki bunu düşünmek bile istemiyorum, siz tağutun destekçiliğinden çok onun hizbi, onun bel'amı, onun Haman'ı olmuşsunuz.

Hiç düşünmez misiniz?
Burada soyledıgın sekılde tagutu savunan ınsanların olduğunu düşünmüyorum akhı haksızmıyım ?

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
İki ihtimalden biri ahi, başka bir ihtimal düşünemiyorum. Ya görmüyorlar ya da görüyorlar ama susuyorlar...
Herkezin günahı vebalı kendıne olacaktır kım kımınle bırlıkte ıse onunla hasrolacaktır.
Biz muslumanlar olarak bilhassa ben olayları cok yakından takıp edıyorum olmadı hıcret edecegız akhı hicret sart.
Bir esad ıle masaya oturmaları kaldı bakalım oda olursa o zaman gerçekten kubra-ı melhame ıcın mucahıdler adımı atacaklardır.Bizim derdımız toprak kavmıyet kavgası degıl ALLAH ın kanunlarını tum dünyaya hakım kılmak derdımız
toprak ısteyenın olsun
bu zıllet altında yasamak ısteyen varsın yasasın ahiret yurdunu azıcık bır dünya menfaatine degısmeyecektır musluman kardeslerım 3 kışı de olsak İSLAM için bize yetecektır.
Biz insanların devletlerın gücüne ınanmadık
cogu zaman techızatsız kaldık ALLAH celle celaluhu kafırlerın sılahlarını bıze bahsettı elhamdulıllah.
Dedıgım gıbı son bır olayın ardından muslumanların hıcret etmesı gerek yoksa Kım kımınle beraberse onunla hasrolacaktır.
ALLAH düşmanlarına sevgı besleyenı asla sevmez.
Rasulallah nasıl terkettıyse vatanını sonradan feth etmek uzere bızde hicret edecegız kutsal saydığımız sam topraklarına bı ıznıllah.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Malum kişinin diploması sahte mi?,
Yahudilerle antlaşma sağlandı,
Rusya'ya özür
mektubu gönderildi,
Hooop! bomba patladı gündem değişti.
Kendi türbesine kendi askeriyle füze attıracak tağuttan herşeyi beklerim ama bazı kardeşler Allahu ekber! nidalarıyla ortalıkla nara atsınlar nasıl olsa ölen masum Müslümanlar ile kanbağı yok!