Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Işte Yahudi Dayanışması

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Rus Hahambaşından israil`e Yardım Çağrısı
Rusya Yahudilerinin lideri, bağlılarına Gazze katliamını gerçekleştiren israil işgal ordusuna maddi ve manevi yardımda bulunmaları çağrısında bulundu
Resim_1406477806.jpg

Rusya Hahambaşısı Berel Lazar, Gazze Şeridi`ni bombalamaya devam eden israil işgal ordusunu maddi yönden desteklemeleri için Rusya’da yaşayan Yahudilere çağrıda bulundu.

"Sevgili Rus Yahudilerine" diye başlayan yazılı çağrıda barış ve bereket dileyen Berel Lazar soydaşlarına Yahudiler arası dayanışmanın öneminini vurguladı. Rusya Hahambaşısı işgal güçlerineyardım davetine delil olarak Tevrat’tan şu ayeti de getirdi: “Kardeşlerin savaşa giderken sen burada oturur musun?

Berel Lazar Filistinlileri katletmekte olan israil güçlerine üç şekilde yardım edilebileceğini söyledi. Lazar’a göre işgal Tevrat okuyarak, ibadet ederek ve sadaka vererek yani maddi yardımda bulunarak israil güçlerine yardım edilmeli.

Rusya Hahambaşısı Yahudilere, diğer halkların onlardan korkmaları için başlarında ve ellerinde Tanrı’nın adı yazılı semboller taşımalarını tesviye etti.

H Çevrimdışı

Habbab89

Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH ALLAH. Dikkatimi çeken, bu Yahudiler dinlerine ne kadar bağlı ya. Bunların tahrif edilmiş dinlerine bağlılıkları kendini müslüman zann edenlerde olsaydı tüm dünya belkide Müslümanların idaresinde olurdu. Tevratdan ayetle hitab etdi ya. Yahudide olsa ibret alınması lazım. Kendini müslüman zann eden müftüler İslamda dostluk var, hoşgörü var, kuvvet, güç yok derken bu yahudiden utanmaları lazım. Diger halkları korkutmak için yollar tavsiye ediyor adam. Ancak Müslümanlar hem kendi hem de Yahudlerin dinindeki düşmanlarınızı korkudun emrini uyğuladıkda "müslüman müftüler" tarafından hemen terorist ilan ediliyorlar.

Kalbim dolu. O yüzden yazıyorum. etrafımda bunları konuçacak 1i şimdilik yok. o yüzden delirmemek için buraya yazıyorum.

Bilal-i Habeşi Çevrimdışı

Bilal-i Habeşi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH ALLAH. Dikkatimi çeken, bu Yahudiler dinlerine ne kadar bağlı ya. Bunların tahrif edilmiş dinlerine bağlılıkları kendini müslüman zann edenlerde olsaydı tüm dünya belkide Müslümanların idaresinde olurdu. Tevratdan ayetle hitab etdi ya. Yahudide olsa ibret alınması lazım. Kendini müslüman zann eden müftüler İslamda dostluk var, hoşgörü var, kuvvet, güç yok derken bu yahudiden utanmaları lazım. Diger halkları korkutmak için yollar tavsiye ediyor adam. Ancak Müslümanlar hem kendi hem de Yahudlerin dinindeki düşmanlarınızı korkudun emrini uyğuladıkda "müslüman müftüler" tarafından hemen terorist ilan ediliyorlar.

Kalbim dolu. O yüzden yazıyorum. etrafımda bunları konuçacak 1i şimdilik yok. o yüzden delirmemek için buraya yazıyorum.
Sabir akhi, sabret insallah, bizlerde ayni dertten muzdaripiz, ALLAH sabredenlerle beraberdir!

E Çevrimdışı

Ebu.Cendel

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
3 bin SAHABENİN , 100 binlik Bizans ordusuna karşı duruşuna mı şaşarsın ?
1.5 milyar sözde müslümanın , 8.5 milyon korkak Yahudiye sessiz kalışına mı ?