İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
esselamü aleyküm kardeşlerim Mehmet Gökçe'den " sofilere yer var mı "adlı ilahiyi arıyorum kardeşlerim bulan varsa lütfen link versin ...ALLAH razı olsun...hayırlı günler...
Ben Arapca İlahi arıyorum sade def ve ses istiyorum... belki vardır forumlarda geçmiştirde araştırma yapmadım bana link atarsanız veya isim olarak önerirseniz bulabilirm sevgilerimle.. Allah razı olsun
selamun aleykum birde ben yaklasık bır hafta falan once peygamber efendimizn hayatını anlatan bir bolum vard onu bulamadım kafam karıstı su an cok uykum var ya ondan bir yardm edermısınız onada bir lınk lutfen selametle Allah razı olsun
Ben Ilhan Iremden iki ilahi dinledim. Eger tam bir albumu varsa ilahilerden olusan dinlemek isterim. Bu konuda bilginiz varsa ve tabii ilahiler varsa paylasirmisiniz. Bende hu ve ask kapilari var, cok güzeller...
Selam ve dua ile...
selamun aleyküm
kısa bir süre önce "sen öndersin dünyaya, yürüyoruz yolunda,adın yeter cihana,Muhammed Mustafa..." şeklinde sözleri olan bir ezgi dinlemiştim.Kimin sölediğini sordum ama bilen birini bulamadım.
Kimin söylediğini öğrenmek ve bu esere ulaşmak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Allah şimdiden razı olsun...
esselamü aleyküm kardeşlerim Mehmet Gökçe'den " sofilere yer var mı "adlı ilahiyi arıyorum kardeşlerim bulan varsa lütfen link versin ...ALLAH razı olsun...hayırlı günler...