İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SİTEDEKİ ADMİNLERDEN Bİ RİCAM VAR OYUN BÖLÜMÜNÜ KAPATALIM. ÜYESİ OLDUĞUM BAŞKA İSLAMİ BİR SİTEDEDE OYUN BÖLÜMÜ VARDI. ÖNCELERİ BİR İKİ OYUN VARDI DAHA SONRA SAYFALARCA OYUN ÇIKARDILAR YANİ BAZI ARKADAŞLAR ABARTTILAR VE BÖLÜMÜ KAPATMAK ZORUNDA KALDIK . BURDAKİ ARKADAŞLARDADA NEFİS VAR VE NEFİSLERİNE UYUP OLAYI ABARTABİLİRLER BANA KATILAN ARKADAŞLAR VARSA OYUN BÖLÜMÜNÜ SİTENİN SAĞLIĞI AÇISINDAN KAPATALIM...
selamun aleykum...siteye birazda imani bölüm yani kardeşlerimiz orada savaş,işkence ve sefalet içerisindeyken biz bu devlet niye böyle sessiz...onlar müslüman ve savaş içindeler peki madem ki bizde müslümansak niye böyle susup oturuyoruz..yada bu islam devleti dedikleri devlet neden oradaki islam cihadi olan topraklardaki mücahidlere terörist deniyor...yani bunlar gerçekten de imanlı kimseler mi...bu müslümanım diye geçinen tağut'i sistemler e nasıl ınanıyorsunuz...bu tür konulara da yer werirsek çok iyi olur..selamun aleykum...
Arkadaşlar benim isteğim lütfen açılan konulardan yorumlarınızı esirgemeyin sadece yapmanız gereken en azından fikrinizi belirtmek başka bir şey istemiyorum. Çünkü sonuçta bu bir paylaşım sitesi lütfen Fikirlerimizide paylaşalım. Saygılarımla...
EVET BENCEDE SOHPET ODASI AÇARSAK DAHA GÜZEL OLUR HEM DİNİ KONULARI DAHA SAMİMİ PAYLAŞIRIZ.AYRICA BU NİYETİ KÖTÜ KULLANAN OLURSA ONLARIDA SİTEDEN ATARIZ.