İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm.bu alçak kafirlere lanet olsun elbette.Ve pkk'yı destekleyen büyük kafir kitleler mevcut.lakin değerli kardeşim yinede bütün kürtleri kapsayacak şekilde algılanabilir "kafir kürtler" sözü o sebeple bu sözü kullanmasanız daha iyi olurdu.
evet dediğiniz doğrudur ve ne demek istediğinizi de anlıyorum.Lakin anlayamayan cahiller bunu ırklarına hakaret gibi algılarlar o açıdan dedim.
bende laz kökenliyim.Ve aynı şekilde benim ırkımdanda kafirlerde var, müslümanlarda.Ama kafir lazlar dersem anlama kapasitesi olmayan bir kısım cahil kişiler bunu bütün lazları kastettiğimi anlar.Nitekim öyle anlayan ve İslama karşı bunu silah olarak kullanıp ırkçı propaganda yapan kafirler bile gördüm.
Allah senden de razı olsun kardeşim.Bu arada bu pkklı kafir köpekler hakkında seninle aynı fikirdeyim bunu da belirteyim.Allah bu pkklıları toptan yok etsin diye dua ediyorum.
Aleykum selam @Hilafet Sancağı
SubhanAllah. Allah -Azze ve Celle- 'nin laneti kafirlerin üzerine olsun. SubhanAllah. Hala da kürtler bunların arkasından gidiyor. Ben bir kürt olarak diyorum ki PKK'yı kendini islama nasip eden tevhid fukarası olan bir kişinin bile reddetmesi lazım. Resmen Allah -Azze ve Celle-' nin dinine savaş açmışlar
Kafir pkk köpekleri suriye'de ırkçılığından ve islam düşmanlığından dolayı sünni arap müslümanların evlerini ve tarlalarını yakıyor.Ve onları sürgün ediyor.Lanet olası köpekler topluluğu.
kafir kemalistler ile kafir pkklı komünistler aynı pisliğin farklı rengidir.