Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kanada Savunma Bakanı: Ufo’lar Gerçek!

M Çevrimdışı

memoşı

Üye
İslam-TR Üyesi
Eski Savunma Bakanından ilginç iddia: UFO’lar gerçek, ABD bilgileri gizliyor.

Eski Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer, UFO’ların gerçek olduğunu, uzaylıların Dünya’yı ziyaret ettiğini belirterek, ABD hükümetinin uzaylılarla ilgili bilgileri örtbas ettiğini söyledi.

Hala Kanada Savunma Bakanı olsaydı, bu açıklamaları yüzünden görevinden olacağını belirten Hellyer, kendisinin de UFO’ları gördüğünü açıkladı.

Kanada Kraliçesi’ne danışmanlık da yapmış olan 87 yaşındaki Hellyer, görevdeyken görüşlerini üst düzey yetkililerle asla tartışmadığını belirterek, “Bu politikacılara anlatacakları türden bir şey değil. Benim zamanımda benden çok daha fazla bilgiye sahip insanların olduğundan şüphem yok.

Periyodik olarak UFO görmelere dair raporlar alırdım ve onlara üstünkörü bakardım. Bunların yüzde 80′i doğal olaylar olarak açıklanırken, yüzde 20′si açıklanamazdı bu nedenle de adlandırılmadan rafa kaldırılırdı” diye konuştu.

Üst Ana Sayfa Alt