Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Karın Bölgesine Yada Vücudun Başka Bir Yerine Elin Konulmasından Duyulan Rahatsızlık

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi

  1. Karın Bölgesine Ya da Vücudun Başka Bir Yerine Elin Konulmasından Duyulan Rahatsızlık

    Bundan duyulan sıkıntı ve rahatsızlık çoğunlukla hastada büyü olduğunu ve bu bölgenin de büyünün toplandığı bölge olduğunu gösterir. Burada bazen cildin altında düğümlenme fark edilir.
    Aynı biçimde cinin yerleştiği bölgeye el konulmasından hasta rahatsız olur.
    Namaz kılarken ayaklarda olan titreme ve kalpte olan çarpıntı şeytandandır. Göğsün alt kısmından ve göğüsten gelen ağlama şeytandandır. Bu durumda kişinin bu hissi def etmeye çalışması gerekir.
    Namazdan önce sığınma dualarını çok okumak, ele üfleyip göğsü mesh etmek, namaza erkenden hazırlanmak bu gibi durumları ortadan kaldırabilir.
    İbnu‟l-Kayyım‟ın Zadu‟l-Mead‟da aktardığı sığınma duaları gibi duaların tekrar tekrar okunmaları ve vücudun bunlarla mesh edilmesi nazar belirtilerini, özellikle de namazda ortaya çıkan rahatsızlıkları giderir.
    İbadet esnasındaki gerçek huşu ve gerçek ağlamanın kaynağı kalptir. Tüm organlar bu huşuya tabi olurlar ve bu ruhu yüceltir, etkisi ibadetten sonra da devam eder.
    Göğüsten gelen tüm hisler şeytandandır. Özellikle de isteksizlik, içinde şüphe olan bir şeye ya da bir harama davet olan şeyler, bakılmaması gereken şeye bakma isteği… Bunların tümü şeytandandır ve bunlara cevap vermemek gerekir.
    Şeytanın hilelerinden birisi de bazı iyi özelliklere sahip kardeşlerdeki şikayetlenme ve söylenme alışkanlığıdır. Allah cümlemizi bundan korusun. Şeytan bununla sizin yaptıklarınızı boşa çıkarmak ve size eziyet etmek ister.
    Yine haset, ayrılık, hakkı gizleme gibi durumlar ortaya çıkmaya başladığında kötü sonu beklemek gerekir.

    Ebu Yusuf ez-Zehrânî


    Silinen konu
 
Furkan el turki Çevrimdışı

Furkan el turki

Kötü Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
sübhanallah ben bi keresinde arkadaşlarıma imam olduğumda yaşamıştım bunu o zman askerde idim, gerçekten namazı kıldırırken ayaklarımın zangır zangır titrediğini biliyorum, neredeyse namazımı bozacaktım, kelimeler boğazıma düzülmüştü falan ben sabrettim namazı bitirdim ama o olayı hiç unutamadım, bir dahada yaşamadım.
 
E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Amin Abi
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt