Kazim karabekir Atatürk gerçekleri gizli kapaklı

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Yasadıgım gercek olayı anlatacağım kazım karabekirim kim oldugunu bilmiyordum seneler evvel kagıda elimde olmıyarak kazım karabekir yazıyordum elimde degıl sonradan oğrendımki kazım karabekir baya mevkili bir komutan bu videodan anladığım kadarıyla Ataturktende sozu fazla gecen komutan mıs işin içinde işler var Ben niye hiç tanımadığım birinin ismini elimde olmayarak yazıyorum ve oğrenıyorumkı olagan ustu işler anlamaya calıstıgım ve anlıyamadıgım gizli kapaklı işler var kazım kara Bekir ataturku susturabılecek konumdayken timurtas hocanın anlattıklarından anladığım kadarıyla aslında tum kahramanlıkları kazım karabekırmı yapmıstıda Atatürk kendıne nam yaptıda halkın kultarıcısı oldu zannım bu yonde işaretler kazım krebekire işaret ediyor bu gizli kapaklı olayın gercekliğine belgelerle işin ehli kişilerce yayınlanmasını isthram ederim yazdıklarım gercektır bir insan hiç tanımadığı bir kişinin ismini niye yazar bu gizemli soru işaretleri dolu olayın yorumunu sizlere birakiyorum benim aklim takılan Atatürk un emicesi bir soyu yokmu hangi soydan bu ilk soru 2 soru bunu halktan gizlemek ihanet degilmi vatana ihanet diğer adi millete ihanet degilmi gercekleri gizlemek 3 cusu dunya soru işaretleri bu işi esın ehillerine hava le ediyorum bu iş acıga cıkartılması lazım kesinlikle millete ihanet soz konusu oldugunun farkındayım orasını anladım anlamadığım ihanete ugrıyan millet niye sahlanmıyor vatan mıllet diyen millet niye sahlanmıyor onu anladım kadarıyla bilmiyorlar gerceklerı bunun için gercekleri yazacak yazarlar ve arastırmacılara bu kazım karabekir olayını tum belgeleriyle gerekır se akolok arastırmalarıyla gun yuzune cıkması gerektıgıne inanıyorum bu işin içinde bi işler var zannımca ataturkun degıl de Kazım karabekır ın kahramanlıkları atatürk e yansedılmıs zannım bu yonde aklımda yatıyor arastırın gerceklerı yazarlar ortaya cıkarsın yazıyorum bu yuzden ne dıye sayfayı mıllet bu işe davet edeyim bu işi arastırmak gerekıyor bu iş temeli yalandan atılmıs bir devlete bencıyor daha ne olsunkı bir devlet yalanla yuruyebılırmı ihanet kokan seyler le yuruyebılırmı gerceklet degıl kelle tum mılletın kellesı gıtsede acıklansın BİRİLERİ yazsın.

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Mustafa Kemal Atatürk Gerçeği Uğur mumcudan Ataturk gerceklerını oğrenıyoruz Ne yapalım İslam Ummetının ac zıyetı ve samıyetsızlıgı kellelerımız gıtseydıde gerceklerı İmansızlardan ogrenmek zorunda kalmasaydık ey kendını imam diye tanıtan kor kakak hoca olmıcekmısın sen pey gamber ızınde oldugunu soyluyorsun Bir imansızdan gerceklerı oğrenmek zorunda kalıyoruz Ummet olarak yazıklar olsun size soverdımde sovmek sıze Hoca Lar az gelır ve sıze ıkram olur Sizi Allah kahru perısan eylesın sızden ısımız var mıllet olarak zaten mıllet sızı tanıdı hocalar bunu yazın .

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bur da Amac bİR HUVEL İ dıger huvelle degısmek degıl gerceklerı oğrenmek kazım karabekır musluman biri muslumanlar putlastırılamaz zaten içimiz rahat olsun zaten putu ve tum İslam dısı kanunları red etmısız kazım kara bekır atalarımızın goz bebegı oldugu gıbı sımdıde bizim goz bebegımızdır canımızdır cıgerımızdır kazım kara bekır ı musluman oldugu ıcın ve ihanet cı olmadıgı içn sevıyoruz Ataturk u sevmıyorum sevmeyede mecbur degılım fırangalarda vursalar sevmıyorum sevenlerıde sevmıyorum cunkı onlar dınınde yalancı Yalancıları ne Allah sever ne de kulları onlar için tek sevedıgım sey kılıcın keskın tarafıdır .

ez-Zehebî Çevrimdışı

ez-Zehebî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeşim çok kuralsız karışık yazıyorsun, ne dediğin anlaşılmıyor

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kazım kara bekir 20 sozu musluman olmadıgına supe ıle bakanlar sozlerıne iyi okusun kazım kara bekır seni çok seviyoruz İslam tarafındasın Ataturk gıbı dın sız degıl sın .

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sunu anlaman kafı Kazım kara bekır liderligınde canakkale savası kazanıldı ve ulke kulatarıldı ihanet cemberını kuran Ataturk ve arkadasları İslam ulekeden yok ettıler Biz islamız İhanetle kurulan cumhurıyettır ihanetcıler Ataturk u seven herkezdır .

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kazım karabekir savas kazandı yorgun olan millet Atatürk bu fırsattan yararlanarak ihanet cemberiyle cumhuriyeti kurdu sonrası asılan sehit edilen binlerce musluman bu olumlere ıhanet cem ber ısıgında bir kılıf uydurdular ya yobaz dedıler kucumsedıler yanı anlıyacagınız ataturk devlet için parmağını bile kıbırtmadı kazım karabekir ve atalarımızın kahramanlıgını kendıne yapıstıdı bu yuzden kazım karabekırın kemıklerının ve atalarımızın kemıklerının sızladıgına ınanıyorum ve bu savas bıtmedi.

Pangea Çevrimdışı

Pangea

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Selamunaleykum kardesim dogru söylüyorsun ama dediklerini anlamaya zorlaniyor insan yazim üslubun sebebiyle. Bunun üzerinde calis derim. Selametle

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sagol Dogru soyluyosun sozu onemliydi diğer yazı uslubune dikkat etmeye calısırım ama zor katıp degılım Allah buyuktur gerçekten katıplık zor ıs son Olarak TURK cum hurıyetı degılde Asllında vadettin donemınde kurulan İslam devleti gecerlidir zorbalıkla kurulan bir cumhurıyet elbette Adalet dıvanına cıkmaya mahkumdur yanı anlıyacagınız suankı tum sıyası devlet işlerine ne var neyok kanunlar gecersızdır Devletın Dini İslamdır Oyuzden bu konuyu anlamanız onem arzeder devlet cunda cumhurıyetı devletıdır ( ihanet cemberi Ataturk ve arkadasları ) bunu desteklıyen herkez vatan haınıdır bu gercektır delil Canakkele savasındadan İslam için asılan atalarımızdır bu delıl olarak yeter . canakkale savasından olenlerden cok İslam ortadan kalkmaya calılırken Sehıt edılmıs duyduklarım bizim yapacagımız İş Atadan Kalan mırasa Yanı İslama sahıp cıkmak ne ısa o er meydanında savasılıpta devlet kurulmamıs bu ıncelıgı anlamanız onem arzzeder .

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Vadettın donemınde hakkımız gaps edildi musluman millet olarak o su bu yok sadece musluman şimdi bunu yanı hakkımızı nasıl geri alabılırız ?
Arı kovanını devlet yurt sayın essek arılarıınca ıstıla edıldıgını var sayın bal arıları ya hicret edecek yada esek arıları gıbı gozukecek oyle davranacak petek kımın bal arılarının sımdı bal arıları kovanı esek arılarından temizlemek için ne yapması lazım ki esek arıları temızlensın ilk yapması gereken ana arının etrafında orgutlenmesi 2 cisi saldırıya gecmesi 3 cusu kendı sıstemini kurması tabi bu bal arılarının zaferi degıl zaferde değil kendi kovanını kultarma gırısımıdır.

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Orgutlenme nasıl olur bu konuda osmanlıyı takıp etmek gerekiyor işin aslına gore iş yapmak gerekiyor 1 kural hedef ve hakkımız olan halifelik son vahdettin su anda halifemiz dir devlet emirdir ataturk ilkeleri gecersizdir tum dıyanet olmak uzere halifenin irede dışında gerceklesmiş ihanet cemberi ismiyle gerceklesen olaylardır bura ıyı anlamak lazım halife sultan emir vahdettin gecerli olan devlet hukmu İslam dır demokrasi degıl gercek boyle dır bundan sonrası vahdettin oldugunu gore birleştirici uslubu olan bir emır halife sultan tayın edip hakkımız olanı almaktır bu konuda hiç bir kemalıs hakkımız olan halifeliği inkar edemez devlet ucuz kemalıs oyunlarıyla al asagı yapılamaz halifeliğe baglı olan milleti bu tip ucuz oyunlarla kandırılamıyacagını kemalıslerın ve İngilizerin bilmesi gerekiyordu eskide oldugu gıbı insanlah zaferden zafere kosacagız insanlah İngiltere de feth edilecek amerikada. katip deli 46

ez-Zehebî Çevrimdışı

ez-Zehebî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tek bir noktalama işareti yok maşallah