Çocuklar için hem sade, hem çok güzel.
Aslında kendime göre yapmıştım.. Hata mı yaptım acaba)Çocuklar için hem sade, hem çok güzel.
Dikkatin dağılmıyorsa sorun yok uhtim )Aslında kendime göre yapmıştım.. Hata mı yaptım acaba)
Hiç bunun üstünde namaz kılmadım. Sadece keçeleri değerlendirdim.Dikkatin dağılmıyorsa sorun yok uhtim )
Bu model sade yine, o neyse de, bazı seccadeler öyle süslü oluyor ki; kendimiz namazda dikkatimiz dağılmadan kılabilir miyiz ayrı, misafire, bilhassa hanım misafire asla vermemek gerek. Bir defasında öyle bir seccade verildi bana, şeytanın seccadedeki işlemenin güzelliğini övdürmesinden kıldığım namazı anlamadım. Öyle durumlarda mümkünse desensiz olan yüzünü serip öyle kılması en güzeli. Mümkünse hanımların elişi tutkusunu seccadelerden uzak tutması da en en güzeli )
Bana kalırsa namaza alışma dönemindeki küçük bir kız çocuğuna hediye et, en güzel öyle değerlenir inşaAllah )Hiç bunun üstünde namaz kılmadım. Sadece keçeleri değerlendirdim.
Amin uhtim, aynen.Şu yeni gelinlerin çeyiz için verdiği savaş seccadelere de yansıdı malesef.. Allah ıslah etsin...
Eskiden büyüklerimiz yarım yarım kumaşları birbirine diker, baş kısmı mı ayak kısmı mı belli olsun diye de baş kısmına düğme dikerdiler.Dikkatin dağılmıyorsa sorun yok uhtim )
Bu model sade yine, o neyse de, bazı seccadeler öyle süslü oluyor ki; kendimiz namazda dikkatimiz dağılmadan kılabilir miyiz ayrı, misafire, bilhassa hanım misafire asla vermemek gerek. Bir defasında öyle bir seccade verildi bana, şeytanın seccadedeki işlemenin güzelliğini övdürmesinden kıldığım namazı anlamadım. Öyle durumlarda mümkünse desensiz olan yüzünü serip öyle kılması en güzeli. Mümkünse hanımların elişi tutkusunu seccadelerden uzak tutması da en en güzeli )