Kedi Seven Selefi Şeyhleri =D=D=D=D
A Çevrimdışı ahmetelhanefi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 31 Ağu 2013 #1 Kedi Seven Selefi Şeyhleri =D=D=D=D
Çevrimdışı İZZETLİ Aktif Üye İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2013 #2 kardeşim bu videoyla neyi anlatmak istiyorsun
Çevrimdışı Ebukutub İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2013 #3 kedilerin güzelliğini olabilirmi ahki ?
E Çevrimdışı ENSARİ İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2013 #4 evet kedi seven selefi şeyhleri diye video başlığı yazmakla ne kasıt edilmiş olabilir,zira kedi sevmek pek çok kişidede olabilir..
evet kedi seven selefi şeyhleri diye video başlığı yazmakla ne kasıt edilmiş olabilir,zira kedi sevmek pek çok kişidede olabilir..
Çevrimdışı Said El Ensariyy İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2013 #5 Ya da halkın ve tağutların terörist zalim cani vs diye nitelendirdiği nusret cephesinden bir mücahidin kedi sevmesi de güzel bir kare...
Ya da halkın ve tağutların terörist zalim cani vs diye nitelendirdiği nusret cephesinden bir mücahidin kedi sevmesi de güzel bir kare...
A Çevrimdışı ahmetelhanefi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 23 Eyl 2013 #6 ben sizlerle paylaşmak için yazdım kötü niyet aramayın
Çevrimdışı Abdussamed Seyhani İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Eyl 2013 #7 Kedi Benim en sevdiğim hayvandır. Ne olmuş Kediciklere ?
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Eyl 2013 #8 Kedi sevilmez mi. Yeter ki yanassin sevdirsin kendini