:o :o :o :o :o
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Eki 2008 #24 şimdi zaman değişmiş kadeşlik çoktan bitmiş ahkam kesmek moda imiş kimse kimseyi bilmez imiş .. eline sağlık yine çok güzel olmuş
şimdi zaman değişmiş kadeşlik çoktan bitmiş ahkam kesmek moda imiş kimse kimseyi bilmez imiş .. eline sağlık yine çok güzel olmuş
Çevrimdışı Abdussamed b. İslâm Şirke rızam yoktur İslam-TR Üyesi 16 Haz 2024 #25 Ben 2 yaşındayken forum..
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 18 Haz 2024 #26 Kendime ait siirim yok da Bayram mesaji olarak şunu gonderdim sülaleye Bayramini kutlarim Ibanimi yollarim (Kalp kalp kalp emojisi)
Kendime ait siirim yok da Bayram mesaji olarak şunu gonderdim sülaleye Bayramini kutlarim Ibanimi yollarim (Kalp kalp kalp emojisi)
Çevrimdışı Ummu Sare İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Haz 2024 #28 Alketa' Alıntı: Kendime ait siirim yok da Bayram mesaji olarak şunu gonderdim sülaleye Bayramini kutlarim Ibanimi yollarim (Kalp kalp kalp emojisi) Genişletmek için tıkla ... Bizim oğlanda bayram mesajı attığı aile WhatsApp guruplarına benim iban ı atmış hâlâ beklemede : )) Yeni jenerasyon bi acayip : ) Allah salihlerden kılsın evlatlarımızı
Alketa' Alıntı: Kendime ait siirim yok da Bayram mesaji olarak şunu gonderdim sülaleye Bayramini kutlarim Ibanimi yollarim (Kalp kalp kalp emojisi) Genişletmek için tıkla ... Bizim oğlanda bayram mesajı attığı aile WhatsApp guruplarına benim iban ı atmış hâlâ beklemede : )) Yeni jenerasyon bi acayip : ) Allah salihlerden kılsın evlatlarımızı
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 19 Haz 2024 #29 Ummu Sare' Alıntı: Bizim oğlanda bayram mesajı attığı aile WhatsApp guruplarına benim iban ı atmış hâlâ beklemede : )) Yeni jenerasyon bi acayip : ) Allah salihlerden kılsın evlatlarımızı Genişletmek için tıkla ... Aminnnn. Ayni bana cekmis helal olsun.
Ummu Sare' Alıntı: Bizim oğlanda bayram mesajı attığı aile WhatsApp guruplarına benim iban ı atmış hâlâ beklemede : )) Yeni jenerasyon bi acayip : ) Allah salihlerden kılsın evlatlarımızı Genişletmek için tıkla ... Aminnnn. Ayni bana cekmis helal olsun.