hmmm iki haftada anca soluklanabildim, masallah bana
iyi basliyorum:
31.01.1990 yili almanya dogumluyum. aslen müslüman bir ailenin kiziyim, ama hayat bizleri oradan oraya sürükledigi icin, bu güzelim degeri kayip ettim.
17 yasinda HAKK bana hidayet nasip etti. ondan önceki hayatimi (yasar alptekin gibi) yasanmis saymiyorum.
ozamanlari hedefsiz yürüyen ben artik islam icin yol almaya karar verdim nasipse islam arastirmacisi veya ilahiyatci olmak istiyorum, yani kisacasi hem islami ögrenmek hemde ögretmek istiyorum. 12ci sinifdayim ve üniversite tek hayalim su anda. türkcem biraz bozuk onu düzeltmek icin yazilar, hikayeler vs. yaziyorum ama tabii kimseye okutmuyorum
simdide bi romana basladim öylesine deneme iste...
cok az arkadasim var, islamiyeti secdigimden beri düsüncelerim,tavirlarim, hareketlerim ve giyimim degistigi icin sagolsun arkadaslarim sirtini döndüler
ama böylesi dahada güzel. dilimden düsürmedigim sözüm var budurumlar icin"bana yaradilan degil, yaratan gerek"...o yüzden hic takmiyorum, bence bin gayri müslim veyahut "moderen müslüman" diye kendilerini adlandiran insanlarla arkadaslik yapilacagina bir müslüman arkadasin olsun daha iyi.
neyse...
hülya ablami cok seviyorum o benim dert ortagim,galiba beni anlayan tek insan. cocacola ve mcdonalds dan nefret ederim(malum sebepden dolayi), bu yüzdende a$iri dinci oldugumu söyleyenlerin sayisi hic de az degil dogrusu.
bircok lakabim var bunlardan en cok söyleneni: yobaz, bagnaz, gerici, asiri dinci, hoca ve tarikatci....
bunlarada alisdim artik, ama akrabalarim sölylemese bunlari keske. özelliklede kuzenlerim...
insanlarla fazla temasim yok, aslinda itiraf etmek gerekirse insanlardan kaciyorum, sonucta her ne desem asiri dinci oluyorum, o yüzdende konusacak birseyler bulamadigim gibi konusmak icin sectikleri konular boguyor beni, istiyorumki herkes din hakkinda konussun, galiba cok sey istiyorum hayattan
. bu siteyi cok seviyorum herkes müslüman oldugu icin
cok konusmakdansa cok yazmayi severim, heleki kitap okumaya bayilirim, en sevdigim yazar Ahmed günbay yildiz.birazda onun kitaplari sayesinde hidayete erdim.
iste bu kadar
s.a.