Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru Kitabım Çıktı; Bir İnsanlık Sorunu Olarak Tarikatlar

Ahıskalı Çevrimdışı

Ahıskalı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
1000052466.jpg

TRENDYOL LİNKİ; sirya yayıncılık BİR İNSANLIK SORUNU TARİKATLAR Fiyatı, Yorumları - Trendyol

S Çevrimdışı

SelefiGenç

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah razı olsun senden bin kere işte senin gibi samimi müslümanlar oldukça insanlar kötü şeyler hakkında bilgi sahibi olacaklar..

Ahıskalı Çevrimdışı

Ahıskalı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Herhangi satış yapan firmadan direk alıp adreslere yollasak olmazmı

vallahi bizim dükkan açılana kadar bir ay sürem var, bu süre bitene kadar maddi olarak sıfırım. istersen sen sipariş edebilirsin. çok üzgünüm şuan için elimden birşey gelmiyor. zaten satışlarda iyi değil reklam yapamadım fazla, aslında bizim kitabı basan yayınevinden daha ucuza sipariş edebilirim ama şuan için elimden bu da gelmiyor maalesef... :(

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
vallahi bizim dükkan açılana kadar bir ay sürem var, bu süre bitene kadar maddi olarak sıfırım. istersen sen sipariş edebilirsin. çok üzgünüm şuan için elimden birşey gelmiyor. zaten satışlarda iyi değil reklam yapamadım fazla, aslında bizim kitabı basan yayınevinden daha ucuza sipariş edebilirim ama şuan için elimden bu da gelmiyor maalesef... :(
Ben kitablarin masraflarını karşılayım diyorum. Normal kitab siparişi verir gibi veririz. Kazan kişinin adresine göndeririz diye düşündüm.