Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Komutan Ebu Zer'in Ölmeden Önce Yazdığı Mektup

İslamciMuhammed Çevrimdışı

İslamciMuhammed

Al Qital Media
İslam-TR Üyesi
besmele.png

İlk Önce Kafkasya Emirliği'nde Cihad Eden, Ardından Kaidetu'l Cihad'a Katılan
Komutan Ebu Zer, miladi 15 Ağustos 2011 tarihinde 2 mücahidin öldürülmesinden
sorumlu tutularak Taliban mahkemesi tarafından idam cezasına çarptırıldı.
Kendisinin ölmeden önce yazdığı mektubu sizlere sunuyoruz.
1740074732745.png

22.08.1446
Al Qital Media
Komutan Ebu Zer’in Ölmeden Önceki Mektubu

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA

Mazlum İslam ümmetinin yetim evlatları, ülkeleri işgal edilmiş dünya haçlı ordusuna karşı cihad ilan eden bir kuru ekmekle dünya emperyalizmine karşı şerefiyle direniş gösteren, Allah dan başka kimseye eğilmeyen ve bir çok emperyalist kafir güçleri Afgan dağlarında hezimete ve bozguna uğratan Allah ın sevdiği (inşeAllah) ve yeryüzündeki orduları olan Afgan mucahidleri horasan diyarından dualarıyla yardımlarıyla kalbiyle bizimle olan ............ kardeşimize.
Burada kafirlerin bombaları, mermileriyle, şarapnelleriyle sadece Rabbimiz Allah dedikleri için şehid edilmiş kadınları dul çocukları yetim bırakılmış yüzbinlerce insanın derdiyle dertlendiğimiz için rahatımız pek iyi değil ama yine de Rabb'imize şükür ediyoruz ki, biz en azından canımızla ve bütün gücümüzle İslam ummeti tarafından yalnızlığa terk edilmiş bu kardeşlerimizin yanındayız. Bütün kalbimle inanıyorum ki, sen de ümmetin çektiği acılardan dolayı rahatsızsındır, benimle birlikte bu davaya başlayanların sayısı yıllar geçtikçe azalarak neredeyse bitme aşamasına gelmiştir maalesef, biz evimizden cihada ilk çıktığımız günden beri üzerinden 16 yıl geçti bu zaman zarfında sıcak yatağımda da bir gün bile huzurlu yatmamışımdır. Uçak, tank ve bomba sesleri bir gün bile olsa kulaklarımızdan eksik olmamıştır. Soframızda devamlı sıcak yemeğimiz üstümüzde sıcak giysilerimiz olmamıştır, aylarca kuru ekmek ve barbunya yemekteyiz.
Çocuklarımın yüzünü hayallerimde eşlerimin yüzünü de anılarımda hatırlamışımdır. Bu geçen 16 yıl süreci benden iyi ve kötü çok şeylerimi götürdü sağlığımı, sıhhatimi, aile hayatımı ve eskiden sevdiğim birçok dostumu kaybettim. Bu cihad yolunda yalnızlığa bırakıldım, sevdiğim ve güvendiğim kardeşlerim tarafından unutuldum ama Rabb'imize hamd olsun ki bu 16 yıl boyunca çok şey öğrendim kazandım yokluk içerisinde şükür etmeyi açlık içerisinde mutlu olmayı Allah ın rıdası için direnişi öğrendim. İnşallah Allah bizlere mükafatımızı verir amellerimizi zayi etmez. Bizler hayatı yaşamak için değil Allah için cihad edelim diye istiyoruz gücü Allah yolunda harcamak için istiyoruz. Biz bu gün Afganistan da dünyanın dört bir yanından gelen bir avuç Müslümanlarla bir ümmet olarak dünyanın en zalim en sömürgeci en adaletsiz ve bütün dünyayı da sömürerek Müslümanları dünyaya terörist göstererek dünya kafirlerini de yanına alarak Allah ın nurunu söndürmek İslam ı yeryüzünden söküp atmak için haçlı ordusuyla savaşmaktayız.

Çeçenlerde bir söz vardır AYI YAVRUSUNU YİYECEĞİ ZAMAN ÖNCE ÇAMURA BULAYIP SONRA DA KENDİ YAVRUSUNA BENZEMEDİĞİ İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE YER.
Günümüz Müslümanları da Amerika'nın terör safsatalığına inanarak Müslümanların demokrasi, özgürlük ve insan hakları getireceğim diyerek uyuyan Müslümanları kandırıyor batıda hayvanların hakları Müslümanların haklarından daha ileri tutuluyor Müslümanlar da kardeşlerinin katledilmelerine seyirci kalıyorlar İnşallah Allah tan temennimiz bu yeryüzünde en çok İslam dini üzerinde olan bir buçuk milyar Müslüman bir avuç haçlı ordusu tarafından öldürülüyor. Amerika Irak ta bombardımanda iki kolu kopan bir çocuğa iki protez kol taktığı için Busha insanlık yaptığını çocuğa yarım ettiğini söylüyor öte yandan bir buçuk müslümanı katlediyor Filistin de beni İsrail Allah ın lanetlileri Müslümanları sahipsiz bularaktan hiç acımadan öldürüyor. Müslümanlarsa lanetlilerin yakıp yıktığı öldürüp yaraladığı Müslüman a dilenciye para verir gibi üç beş kuruş bir e yardım paketi vererek feryad eden Müslümanları susturuyorlar.
Kafirlerse bundan çok memnun kalıyor onlar öldürüyor sakat bırakıyor Müslüman da onlara ev yapıp karınlarını doyuruyorlar. Müslümanlar kafirlere nasıl davranacağını Kur-an dan öğrenirse işte o zaman dünyada şimdiki gibi devlet terörü değil hakim olur. Adaletli Müslümanlar olur. İslam sadece mescitlerde namaz, ramazana oruç, zekat, dil ile şehadet getirmek değil din devlet yönetimi siyaset politika her yerde yaşanmadıkça gerçek Müslüman olamayacağız. Vaktimizi, paramızı ve onurumuzu bu uğurda harcamayacağız.
Din yalnızca devlet olarak tam yaşanabilinir, yoksa dinimizi yaşamak için kafirden icazet alınmaz biz kafirden hak talep etmiyoruz sadece hakkımız olanı bir gün Allah ın izniyle söke söke alacağız…
Savaş bir ülkenin ekonomisini bitirir tüketir devleti güçsüz düşürür bu gün büyük şeytan Amerika bile burada savaşırken diğer kafir devletlerden yardım alıyor kiminden askeri, bir çoğundan maddi yardım alıyor. Maalesef ki Müslüman görünen Suudi Arabistan bile Amerika kandırması ile haçlı ordusunun yanında terörle mücadele adı altında Afganistan'daki Müslümanların katliamını Amerikanın ve NATO nun bizleri bombalaması için petrol veriyor. Bunu da terörle mucadele adı altında yapıyor bizler de Allahın izni ile gerçek Müslümanların bizlere göndermiş olduğu üç beş kuruşluk yardımla cihad etmeye çalışıyoruz. Amerikanın süper gücüne ve yüksek askeri teknolojisine karşı kalbimizde iman, elimizde eski çağın silahları ile karşı koyuyoruz, Afganistan da Kafkasya da ya da dünyanın başka bir yerinde kesin olacak Allah'ın Rahman sıfatındandır kafirler İslam'a galib gelebilmek için çok çalışıyorlar teknolojide gelişiyorlar o yüzden bizleri ileri teknolojileri ile çok kardeşimizi şehid ediyorlar. İnşallah sizler de bizlerin safında İslam ümmetinin yanında olarak yardımlarınızı bekliyoruz en azından namazlarınızın sonunda bizleri de bu dağlarda aç susuz yorgun kardeşlerinizi hatırlayıp dua edin büyük yardım ve moral ile bu oluyor duyduğumuz zaman ki uzak biyerlerde kardeşlerimiz bizden bahsediyor inanın sevincimizden ağlıyoruz… gönül isterdi ki bütün Müslümanlar Amerikanın bu topraklara getirmeye çalıştığı özgürlük ve demokrasinin buradaki halka nelere mal olduğunu gösterebilse.
Herkese başinda dul kalmış kadınlar yüzbinlerce aç ve yetim çocuk açlıkla pençeleşen milyonlarca halk dinleri ellerinden alınarak kafirleştirilmeye çalışılan on milyonlarca insan var ve bu durum içler acısı bir hal. Beni en çok mutlu eden gördüğüm bu yetimlerden sonra Amerika ve nato askerlerinin dul kalmış eşleri yetim kalmış çocuklarıdır bazen televizyonda görüyoruz Amerika nın öldürülmüş haçlı askerlerinin eşleri ve çocukları ağlıyor işte bu görüntüye bizim yetim çocuklarımız gülüyor ve bu da bizi çok mutlu ediyor. Bir nebze de olsa Müslümanların intikamını alıyoruz Allah a şükür. İnşallah Allah bizlerin bu ibadetlerini kabul ederek …….. kardeşim bu mektup sana en temiz en masum ve en içten duygularımla yazıyorum. Umut ediyorum ki bu mektubum sana ulaşır.
(ALLAH RASULU S.A.V. BUYURUYOR HORASAN DİYARINDAN SİYAH SANCAKLI BİR ORDU ÇIKACAK SÜRÜNEREKTE OLSA O ORDUYA KATILIN MEHDİ DE BU ORDUNUN İÇİNDE OLACAK)
KARDEŞİM BİZ DE DUA EDİYORUZ VE İSTİYORUZ Kİ BİZ DE BU ORDUNUN İÇİNDE OLALIM. BİZ CİHADLA KAFKASYA DA TANIŞTIK ŞİMDİ HORASAN DA DEVAM EDİYORUZ BİLMİYORUM DÜNYAYA GÖZÜMÜ NEREDE KAPATIRIM NEREDE OLURSA OLSUN
inşeAllah şehid olarak kapatırım. İZZETLİ HORASAN DİYARINDAN MAZLUMLAR DİYARI TÜRKİYE DEKİ KARDEŞİMİ ………..
SELAMLARIM EN YÜCESİ OLAN ALLAH IN SELAMI İLE SELAM GÖNDERİYORUM VE ALLAH IN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN SENİ HİÇ BİR EMANETİN KATINDA KAYBOLMADIĞI RABBİME EMANET EDİYORUM
(Komutan Ebu Zer’in İdamından Önce Yazdığı Bu Yazıyı Yorumsuz Şekilde Arşivden Sizlere Aktarıyoruz)
Al Qital Media – 1446 Kaynak: cihaderi

(PDF dosyası olarak, mektubu dosyalar kısmında bulabilirsiniz)

Ekli dosyalar

• komutanebuzer.pdf
    96.8 KB · Görüntüleme: 34
Üst Ana Sayfa Alt