Tekfir ettigini ima etmedim ahi, sitemizdeki tekfirle alakali konulara bakilabilir dedim biz de bu kisiyi tasvip etmiyoruz ve müslümanlarin uzak durmalari gerektigini söylüyoruz. Ümmetiislamla olan linkdeki konuya vakif olmamakla beraber kisi o hadisi yanlis bilebilir demekle yinede su konuda katiliyorum, tekfirci kesimin ciddi sekilde sitelerinde dezanformasyon yaptiklari dogrudur, Rabbim onlarin serrinden ümmeti korusun.
Benim demek istedigim mesele, herhangibi birine bu düsman dahi olsa, ona bir sifata yakistirma yapiyorsak ( münafik, ..... vs gibi) bunun altini doldurmamiz gerek, aksi halde kim kime ne dediginden haberi olmaz.
Bir de unutulmamasi gerekki kisi gercekden münafiksada bunu aciklamanin zamanlamasi ve yeri ve nerede oldugu dogrumu hatali mi bunu da iyi hesap etmek gerek. Misalen cecen davasi üzerine münafiklik yapan biri vardi bunu ilk bilenlerdendik ama o ortamda bu söylenemezdi söylense ucu mucahidlere dokunacakdi ama hamdoslun o münafigi Rabbim ümmete gösterdi. Ondan bu tür yakistirmalari yaparken biraz daha düsünelim derim.
Hele önde olan kisiler icin münafik denince direk akla ajan vs gibi düsünceler gelmekte, bu da delil gerektirir, yoksa kisi icin günahi yüklenmek demektir bu bakimdan uyarmak istedim. Bilmiyorum anlatabildim mi..