Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Koşmak, zekayı artırıyor

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kardeşim gulmuş bende guldum :)) :)) :))

amin cumlemızı ağlatmasın..sadece O cc için ağlayanlardan olalım ınşAllah...

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı:
özel hayatıma karışamazsın :)
olur ahi. zaten çokta meraklı değildim :muhaha sende deli doktorumusun nesin ahi, sürekli benle uğraşıyosun :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
allah allah delinin akıla ne ihtiyacı var kardeeeeeşşşşşşşiiiiiiiiinmmm böyle konulara giriyosun ::

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bilmiyorki işte bu deliyi akıl doktarları bilem kurtaramaz. :muhaha gerçi sama p a n a bu gidişle profluk ünvanı verirler. hani 4 senelik okulu 10 yılda sindire sindire bitirdi diye :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
ya samanpanla be aynı zamnada bitircezde onadna abi bişraz yavaştan alıyo yoksa o 3.5 sendede rahat bitiriri ::

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
AFERİM BEE KOÇUM BENİM BURADAN ÇIKALIM SANA Bİ YEMEK ::( İYİCE RÜŞVETÇİ OLDUK YAA)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
AFERİM BEE KOÇUM BENİM BURADAN ÇIKALIM SANA Bİ YEMEK ::( İYİCE RÜŞVETÇİ OLDUK YAA)

ahi banada yemek ısmarla bende başlayayım yalakalığa. :muhaha hemde yağ gibi damlaya damlaya :muhaha

K Çevrimdışı

kıtmir

Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:

ahi banada yemek ısmarla bende başlayayım yalakalığa. :muhaha hemde yağ gibi damlaya damlaya :muhaha
yaf yalakalık falan yaptığıum yok takılıyor zaten yemek yiyip gelmiştik gerekmez ::

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
kıtmir ' Alıntı:
deli ' Alıntı:

yaf yalakalık falan yaptığıum yok takılıyor zaten yemek yiyip gelmiştik gerekmez ::

iyide biz hala açız :huhuuhuu hani komşusu açken tok yatan bizden değildi :huhuuhuu Allahtan komşu değilmişiz he. ucuz kurtardın. neyse ben saman p a n' a biraz daha yalakalık yapayımda bu günkü rızkımızda çıksın inşaallah :yale

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hm bu durumda sureyya ayhanı ıncelemek lazım zeka fesadından gıtmesın garıban

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
:):) BİTİRMESEN SANA BED Bİ DUA EDERDİM AMA KURTARDIN PAÇANI ::

ben bitirdiğime göre duana ihtiyacım kalmadı ama madem öle hazır sen okumaya devam ediyosun ya, ben sana bir dua edeyim  :muhaha maalesef kurtaramadın paçayı  :muhaha inşaALLAH ramazanın son on günü özellikle itikafta sana özel dua...  :muhaha

ALLAH kurtarsın şimdi seni ahi. ozamana kadar azrail amcam gelmezse yandın  :muhaha ne hayırlı kankayım ama değilmi :muhaha

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kim yemek ısmarlıo herkes davetlımı ?Nereye koşacagız?bunlar gunun soruları

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
kardeş bilmiyom kim ısmarlıyo en iyisi sen kendin yap ye evinde kimseden hayır yok

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bizim evden var... Annem yapıyo çok güzel yemeklerde... ben yiyecek zaman bulamıyorum :huhuuhuu

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
EE nezaman yemek yemeye kosuyoruz sıze .Yada sen yemeye yetısemıosan postayla gondersen?

Üst Ana Sayfa Alt