Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Kudüs Tugayları Sözcüsü Şehid Oldu! (İnşallah)

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Tüm ailesi ile beraber hava saldırısında şehid oldu, inşallah. Allah ondan kabul etsin.

20250318_211137.jpg

Horasan Fedaisi Çevrimiçi

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Allah rahmet eylesin. Hamza mıydı adı onun

Ben bir şey farkettim. Kassam otuz bin askerle bu kadar iş başardı. Yüz bin kişi (kendini İslâma nisbet eden insanların yaklaşık 1 / 20.000'i) onlara yardıma gitse şuan kuvvetle muhtemel israil yoktu orada.

Neden medya aracılığıyla cihadın terörizm gösterildiği ve Muminlerin bu ibadetten uzaklaştırıldığı anlaşılıyor.

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah rahmet eylesin. Hamza mıydı adı onun

Ben bir şey farkettim. Kassam otuz bin askerle bu kadar iş başardı. Yüz bin kişi (kendini İslâma nisbet eden insanların yaklaşık 1 / 20.000'i) onlara yardıma gitse şuan kuvvetle muhtemel israil yoktu orada.

Neden medya aracılığıyla cihadın terörizm gösterildiği ve Muminlerin bu ibadetten uzaklaştırıldığı anlaşılıyor.
Harbiden ya. En az 80 bin güçlü adam var ümmette. İmkanı olan da bayağı fazla. Gitseler şimdiye bol şekerli kahveyi ciddi söylüyorum israil başbakanlığı binasında falan içiyorduk.