Merhaba arkadaşlar, Bir mobil Kur'an-ı Kerim uygulaması tasarladım, Bu uygulamayı yaparken düşündüğüm tek şey, okuyan insanların bana dua etmesidir, Çünkü sağlık sorunlarım nedeniyle sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Umarım uygulamamı beğenirsiniz. Sizlerin desteği ile birlikte uygulamamı dahada kaliteli bir hale getireceğim.
Üst kısımdaki linke tıklayarak veya aşağıdaki resime tıklayarak Google Play üzerinden Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.
Uygulama iki bölümden oluşmaktadır, Elif Ba ve Kur'an-ı Kerim ikisinde'de sesli okuma ve hafız seçme gibi onlarca özellik bulunmaktadır.
Uygulamayı indiren ve inceleyen arkadaşlar Google Play üzerinden yorum ve yıldız vererek destek olursanız sevinirim.
Programın reklamlarında İslam'a aykırı sakıncalı içerik ve tanıtım ve reklamlar bulunduğu için indirme linki kaldırılmıştırÜst kısımdaki linke tıklayarak veya aşağıdaki resime tıklayarak Google Play üzerinden Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.
Uygulama iki bölümden oluşmaktadır, Elif Ba ve Kur'an-ı Kerim ikisinde'de sesli okuma ve hafız seçme gibi onlarca özellik bulunmaktadır.
Uygulamayı indiren ve inceleyen arkadaşlar Google Play üzerinden yorum ve yıldız vererek destek olursanız sevinirim.
Yönetim adına Abdulmuizz Fida
Moderatör tarafında düzenlendi: