Esselamualeyküm ve rahmetullah. Kardeşlerim sitenin yeni üyeleri arasındayım. Görüşlerinizi , açıklamalarınız oldukça beğeniyorum. Ehl-i sünnet çerçevesinde açıklıyorsunuz. Benim arkadaşım bana vahhabiliğe doğru yol aldığımı söylüyor , aman dikkat et diyor , şunu da belirteyim ki kendisi sofidir. Sayfada ibn-i teymiyye ve abdul vahhab hakkında olumlu yazılar gördüm. Ben bu kişiler hakkında fazla bir şey bilmiyorum , önceden duymuşluğum var , kendilerinden kötü bahsedilmişti. Ama zamanla bu kişilerin görüşlerine kaymışım galiba, ben de farkında değilim yani
Bir konu hakkında kanıya varırken kendim sentezlerim, bazı şahısların etkisi altında kalmam . Yani görüşlerim kendiliğinden vahhabiliğe uyuyormuş ( yada öyle bir şey işte
Velhasıl , ben size denk geldim , görüşleriniz sevdim-beğendim. Fikir akımı başlatan kişilere fazla takılmam ben ( ibn-i teymiyye mesela) , Kur'an ve sünnet der susarım. Sizin de ölçüt olarak sadece Kur'an ve sünnet i belirlediğinizi gördüm. Vahhabileri mezhepsiz vs. olarak tanımlayanlar var fakat gördüm ki sizler ehl-i sünnet insanlarısınız , mezheplere karşı bir düşmanlığınız yok. Allah sizlerden razı olsun. Allah kalplerinizi dini üzerinde sabit kılsın.
( Yanlış bir şey yazdıysam alemlerin rabbinden af dilerim )
[FONT=Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif](
( Yanlış bir şey yazdıysam alemlerin rabbinden af dilerim )
[FONT=Arial, Tahoma, Helvetica, FreeSans, sans-serif](