Bakın Abdullah Öcalan kendi kitaplarında nasıl ateist olduğunu, İslam’ı kendi sığ materyalist anlayışıyla nasıl yorumladığını hangi sözcüklerle anlatıyor:
• Lise dönemlerinde büyük felsefi bunalım yaşadım. Tanrı ile savaşı verdim, BU SAVAŞTAN BAŞARI İLE ÇIKTIKTAN SONRA YARI TANRI OLDUM. 1
• BİZİM DİN İLE İLİŞKİMİZ YOK. HALKIMIZ TANRI’DAN, İDEOLOJİDEN KOPMALIDIR. Ben çok uğraştım sonunda TANRIDAN KOPTUM. TANRIYI AŞTIM. Böylece Abdullah Öcalan olabildim. İSLAM KADINIMIZA BİR ŞEY VERMEMİŞTİR. BUNUN YERİNE SOSYALİST AHLAKI KOYACAĞIZ.
• Allah bir nevi ORTAÇAĞIN FEODAL MANİFESTOSUDUR, temel yasası ve bildirgesidir. 2
• Namazın kendisi de genel anlamda bir TİYATRODUR. 3
• Tek tanrılı din ideolojileri, baştan sona siyaset ideolojileridir. Dini söylem, Allah, peygamber ve melek gibi kavramlar DÖNEMİN SİYASİ LİTERATÜRÜDÜR.
4
• “Tarih içindeki gelişimine baktığımızda, ALLAH tapımıyla birliğe ve güce ulaşılmak istendiği çok açık görülmektedir. Öyle SEVGİLİ KULUN CENNETE GİTMESİ
GİBİ KAVRAMLAR, İŞİN FANTEZİ KISMIDIR, EDEBİ KISMIDIR.”
Şimdi görüyor musunuz Abdullah Öcalan’ın nasıl azılı bir ateist ve komünist olduğunu? PKK örgütü mensupları da örgütün elebaşı gibi Haşa dinle, namazla
alay etmeye çalışan ateist insanlardır.
Kaynaklar:
(Özgür Yaşamla Diyaloglar, Ekim 2002, s. 257)
(Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığa, Cilt 1, Aralık 2001, s. 313)
(Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığa, Cilt 1, Aralık 2001, s. 354)
(Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığa, Cilt 1, Aralık 2001, s. 204)