Sen kardaş yazdıklarımı anlıyon mu, yoksa kafada sıkıntımı var yoksa kitabı kendine mi uydurma çalışıyon
İnsanların keraneye okula gitip gitmemeleri umrumda değil.
Hani müşriklerin bi lafı varya yavaş yavaş olacak evet küfürdür ama yavaş yavaş düzelecek bu iddadan başka bişeye benzmiyo dediğin. Kim küfürden medet umuyorsa ondan nem alanıyosa hayatını onun taatlerine göre düzenliyorsa kafirdir.
Küfrün içine girip onun memuru olduktan sonra o düzelmez yıkılmaz, aksine devam eder.
Efendimiz aleyhisselatü vesselam 11 yıl boyunca kime emru maruf yaptı?
Tek yaptığı şey, okadar zinakar günahkar insana ''la ilahe illallah'' deyin onu yaşayın tağutu red edin demek oldu
İmandan önce kişiye amelden vaiz edilmez. Nezaman ki hicret edildi devlet olundu ozaman başladı hadler, emru maruflar..
Bu toplum daha ''la ilahe illallahı'' bilmiyor yaşamıyor. O yüzden önce gerektiği gibi iman edilmesi lazım
Dediğin gibi muhalefet felan değilim ben tağutu red ediyorum onu tanımıyorum
ALLAH'A hamd olsun ki sizin gibi net mücahidi değilim umdumki iki ALLAH kelamı ederim.
Cahillik bide kitabı kendine uydurmakla karşılaştım
Ben kafirin okuluna çoçuklarımı göndermem
Sigortasını da kullanmam
Askerinede gitmem' göndermem
Gidip onun nikahınıda kıymam
Başım sıkışınca heç bi kuvvetini aramam, muhakemesine ancak zorla giderim
Ve bunları ap açık delillerle yaşarım, hoca sözleriyle değil
Ben küfrün hiçbir oteritesini kendi elimle tanımıyorum. Ona karşı yapılacak olan şey sokak sokak la ilahe illallahın anlatılması bunuda kendi çapımda yapıyorum.
Aslan sen hiç kendini bana ispatlama çalışma kur'an dan isim ve sıfatlarında ALLAH'ın yanında başka veliler yardımcılar edinmek nedemek bunun anlamını ögren. Sen dediklerine inanıyorsan benim içın sıkıntı yok.