Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Makale Louai Sakka'nın Izzetli Tavrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABDULHAK Çevrimdışı

ABDULHAK

الإذلال هو بعيد عنا
Admin
Louai Sakka'nın İzzetli Tavrı

2013502131109-b.jpg


Terör örgütü El Kaide`nin `özel görevli üst düzey yöneticisi`` olduğu, 15-20 Kasım 2003`te İstanbul`da yapılan bombalı intihar eylemlerinin fikrini ortaya attığı ve eylem için kullanılan 150 bin doları El Kaide davası sanıklarına aktardığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Louai Sakka`nın kimliği kafaları karıştırdı. 7 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Sakka İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmada Türk vatandaşı Ekrem Özel olduğunu iddia etti. İskenderun nüfusuna kayıtlı bulunduğunu, 1966 doğumlu olduğunu söyleyen Sakka özürlü olduğu için Bağ-Kur`dan maaş aldığını ve okula gitmediğini öne sürdü.

`ABD`LİLERİ ÖLDÜRDÜM`

Mahkeme Başkanı`nın, kendi beyanına göre `Ekrem Özel`` olarak savunmasını alacağını, ancak ayağa kalkması gerektiğini söylediği Sakka `Benim inançlarıma aykırı. Ayağa kalkmam`` diye cevap vererek oturmaya devam etti. Bunun üzerine Başkan sanığı dışarı çıkarttırdı. Sakka salondan çıkarıldığı sırada, `Ben cihad ettim. ABD`lileri öldürdüm. Sana karşı mı ayakta duracağım. Ben Allah`ın selamıyım`` diye bağırdı.

İstanbul`da 15 ile 20 Kasım 2003 tarihlerindeki bombalı saldırılara karıştıkları iddiasıyla, aralarında Sakka`nın da bulunduğu 73 sanığın yargılandığı davada ise tutuklu 31 sanıktan 5`i tahliye edildi.

------------------------



SAKKA: CIA AJANLARINA BİLGİ VERMEDİĞİM İÇİN CEZAEVİNDE İŞKENCE GÖRDÜM


fft64_mf1437698.Jpeg

Terör örgütü El Kaide’nin "üst düzey yöneticisi" olduğu ileri sürülen ve yargılandığı davada "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılan Louai Sakka’nın, Kandıra Cumhuriyet Savcısı ile F Tipi Cezaevi Müdürüne hakaret ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.
20 Temmuz 2007 Cuma 14:38




Terör örgütü El Kaide’nin Türkiye yapılanması içinde faaliyet gösterdikleri, İstanbul’da 15 ve 20 Kasım 2003 tarihlerindeki bombalı saldırılara karıştıkları iddiasıyla İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 73 sanıktan biri olan ve kaçırılacağı yönündeki haberler üzerine çok geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul’daki duruşmalara çıkarılan Sakka, "tehdit ve hakaret" iddiasıyla yargılandığı Kandıra Adliyesine jandarmanın gözetiminde, cezaevi aracıyla getirildi.
Aynı araçta, duruşmada tanık olarak dinlenen "El Kaide terör örgütünün üyesi olmak", "patlayıcı madde imal etmek" ve "sahte kimlik kullanmak" suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Hamed Obysi de yer aldı.
Bu sırada, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat timi, Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele ile jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı, bazı binaların üst katlarına Özel Harekat polislerinin yerleştirildiği gözlendi.
Sakka, adliye önünde cezaevi aracında yaklaşık 15 dakika avukatı Osman Karahan’ın gelmesi için bekletildi. Avukatının duruşmaya katılmayacağının öğrenilmesi üzerine Sakka, tanık Hamed Obysi ile adliyeye alındı.
Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Sakka’ya, Kandıra Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Turgut İmamgiller ile Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü Gürsel Güroloğlu’na hakaret ve tehdit ettiği hatırlatılarak, söz verildi.

SAKKA’NIN İŞKENCE İDDİASI
Avukatı olmadan savunma yapmayacağını belirten Sakka, CIA ajanlarına bilgi vermediği gerekçesiyle cezaevinde darp edildiğini ve işkence yapıldığını iddia etti.
Darp edildiği gün kendisini ziyaret eden avukatı İlhami Sayan’ın girişimleri ile cezaevi doktoru tarafından sağlık kontrolünden geçirildiğini dile getiren Sakka, şunları söyledi:
"CIA ajanları beni sorgulamak istedi. Ancak ben bilgi vermedim. Bilgi vermediğim için de 7 metrekarelik tek kişilik odaya alındım. Beni cezalandırmak için kaldığım odanın yanındaki odaları boş tutuyorlar. Disiplin cezası almamama rağmen diğer tutuklu ve hükümlülerin yararlandığı haklardan yararlandırılmıyorum. Avukatım 2 kez İnfaz Hakimliğine başvurdu. Ancak cezaevi yönetimince ’sana kimse yardımcı olamaz. Ancak sen kendine yardım edebilirsin’ diyerek darp edildim. Doktor, kafamda, kollarımda, omuzlarımda darp izleri buldu. Bu yaraların 7 gün içinde iyileşebileceği yönünde rapor verdi. Hastaneye sevk edilmemi istedim, ancak kabul edilmedi. Bu kişilerden davacıyım.
Haklarında mahkemeniz aracılığıyla suç duyurusunda bulunuyorum. Ayrıca hastaneye sevk edilmemi istiyorum. Avukat aracılığıyla savunma yapmak istiyorum." Hakim, daha sonra duruşmaya tanık olarak çağrılan Hamed Obysi’yi salona aldı. Obysi, Türkçe bilmediğini ve tercüman aracılığıyla ifade verebileceğini söyledi.
Bunun üzerine hakim, Sakka’nın işkence iddialarının araştırılması için Kandıra Cumhuriyet Savcılığına yazı yazılmasına, gelecek duruşmada tercüman bulundurulmasına ve Kocaeli Barosundan avukat tayin edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

SAKKA’YA İKİNCİ HAKARET DAVASI
Louia Sakka, bu duruşmanın tamamlanmasının ardından, Kandıra Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Aksoy’a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan ikinci duruşmaya katıldı.
Davayla ilgili iddianameyi aldığını belirten Sakka, savunmasını avukatı aracılığıyla yapacağını kaydetti.
Mahkeme, tanıkların dinlenmesi ve Sakka için gelecek duruşmada avukat tayin edilmesi amacıyla Kocaeli Barosuna yazı yazılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
Sakka, duruşmaların ardından yine geniş güvenlik önlemi altında hükümlü bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevine götürüldü.



-------------------------------


Sakka, mahkemede İsrail bayrağını çiğnedi


İstanbul’daki bombalı saldırıları gerçekleştirmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan El Kaide yöneticisi Louai Sakka, tehdit ve hakaret iddiasıyla yargılandığı davanın duruşmasında ayetler okudu, cebinden çıkardığı İsrail bayrağını yere atıp çiğnedi.
AA
28 Mart 2008 Cuma

DURUŞMADA AYET OKUDU
Jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Adliye binasına cezaevi aracıyla getirilen Loui Sakka duruşma salonundaki sözlerine Besmele çekerek başladı. Ardından ayetler okumaya başlayan Loui Sakka'ya hakim Türkçe savunma yapmasını istedi. Daha sonra Loui Sakka cebinden çıkarttığı Amerikan askeri cezaevlerinde yargılanan El-Kaide'li teöristlerin isimlerinin de geçtiği savunmasını okudu.


İSRAİL BAYRAGINI AYAKLARI ALTINA ALDI
Duruşma salonunda verdiği ifade sonrasında, cebinden çıkardığı İsrail bayrağını ayakları altına alarak çigneyen Loui Sakka, hakime “İşte beni bunlar için tutukluyorsunuz, bunlar için bu işleri yapıyorsunuz. Şimdi ne sorun varsa sor bakalım” dedi. Hakim daha sonra Loui Sakka'yı duruşma salonundan çıkarttı. Cezaevi aracına bindirilen Sakka, tekrar Kandıra F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. Duruşma 18.7.2008 tarihine ertelendi.



Sakka, mahkemeye geniş güvenlik önlemleri altında getirildi


KOCAELİ - Terör örgütü El Kaide’nin “üst düzey yöneticisi” olduğu gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka’nın, Kandıra Cumhuriyet Savcısı ile F Tipi 1 Nolu Cezaevi Müdürüne hakaret ve tehdit iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

------------------------------


Sakka'nın tehdit ve hakaret davası


Terör örgütü El Kaide'nin ''üst düzey yöneticisi'' olduğu gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka'nın, Kandıra Cumhuriyet Savcısı ile F Tipi 1 Nolu Cezaevi Müdürüne hakaret ve tehdit iddiasıyla yargılanmasına devam edildi

TERÖR örgütü El Kaide'nin Türkiye yapılanması içinde faaliyet gösterdikleri, Istanbul'da 15 ve 20 Kasım 2003'teki bombalı saldırılara karıştıkları iddiasıyla Istanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 73 sanıktan biri olan ve mahkemece ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Sakka, ''tehdit ve hakaret'' iddiasıyla yargılandığı dava
için Kandıra Adliyesine jandarmanın gözetiminde, cezaevi aracıyla getirildi. Sakka, daha sonra Sulh Ceza Mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme, olayla ilgili tanık olarak cezaevinde görevli infaz memurları Tansu Okan ile Yücel Altınalan'ı dinledi. Kimlik kontrolünden sonra görüşü sorulan Okan, Louia Sakka'nın, olay günü cezaevi müdürü ile görüşmek için müdahale odasına alındığını, ancak konuşma sırasında sinirlenen Sakka'nın müdüre yönelik 'seni öldürteceğim'' diye tehdit savurduğunu, daha sonra ise odadan çıkartıldığını kaydetti. Sakka'nın tanığı olarak duruşmada ifade veren Yücel Altınalan da olay günü Sakka'nın bazı talepleri olduğu için cezaevi müdürü ile görüşmek için müdahale odasına alındığını belirtti.

Mahkemeden Çıkartıldı
Bu arada, Sakka'nın, eski Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aksoy'a hakaret ettiği gerekçesiyle aynı mahkemede açılan davanın görüşülmesine devam edildi. Bir önceki duruşmada mahkemenin disiplinini bozmaya yönelik sözlü girişimleri olan Sakka, hakimin 'sus, yoksa seni mahkemenin huzurunu bozmaktan dışarı çıkartacağım' uyarısı üzerine, savunmasını avukatı huzurunda vereceğini, bu nedenle ifade vermeyeceğini belirterek elindeki savunmasının yer aldığı kağıtları mahkeme başkanına fırlattı. Bunun üzerine Sakka, mahkeme salonunun disiplinini bozduğu gerekçesiyle jandarmalar tarafından dışarı çıkartıldı. Hakim daha sonra, mahkemenin disiplinini bozduğu gerekçesiyle Sakka hakkında tutanak tutarak Kandıra Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmesine karar verdi. Duruşma, Sakka'nın avukatı huzurunda savunmasını yapması için ertelendi. Duruşmanın ardından Sakka, geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine götürüldü.

Sakka'nın tehdit ve hakaret davası - Kandıra'nın sesi - Blogcu


-----------------------------------

Louai Sakka, Hakime Hakaretten 1 Yıl 2 Ay Ceza Aldı

2009 Haziran

Terör Örgütü El Kaide Yöneticisi Olduğu Gerekçesi ile Muebbet Hapis Cezasına Çarptırılan Louai Sakka'nın Hakime Hakaretten Yargılandığı Dava Sonuçlandı. Sakka, 1 Yıl 2 Ay Daha Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Terör örgütü El Kaide yöneticisi olduğu gerekçesi ile muebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka'nın hakime hakaretten yargılandığı dava sonuçlandı. Sakka, 1 yıl 2 ay daha hapis cezasına çarptırıldı.

KocaeliKandıra F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sakka, bir duruşmada hakime hakaret ettiği gerekçesi ile Kandıra Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılmıştı. Sakka, geniş güvenlik önlemleri altında Kandıra Adliyesi'ndeki duruşmaya getirildi. Duruşmada, Sakka'ya CMK uyarınca tayin edilen avukat Figen Şentürk de hazır bulundu. Avukat Figen Şentürk, Sakka'nın hakime hakaret etmediğini belirterek beraatını talep etti.

Hakim, suçunun sabit olduğunu söyleyerek, Sakka'ya kamu görevlisine görevi başında alenen hakaret ettiği gerekçesiyle 1 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Duruşmanın ardından Louai Sakka, geniş güvenlik önlemleri altında, hükümlü bulunduğu Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne götürüldü. Sakka, Terör örgütü El Kaide'nin Türkiye yapılanması içinde faaliyet gösterdiği iddiası ile yakalanmıştı. İstanbul'da 15 ve 20 Kasım 2003'teki bombalı saldırılara karıştığı iddiasıyla İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan 73 sanıktan biri olan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmış ve KocaeliKandıra F Tipi Cezaevi'ne konulmuştu. Sakka, ifadesini değiştirmesi için cezaevi yönetiminin kendisine baskı yaptığını iddia


Hakaretten Louai Sakka'ya 1 yıl hapis
El Kaide üyesi Louai Saka, savcıya yalancı dediği için 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

19/09/2009



El Kaide üyesi olmak ve İstanbul'da 15 ve 20 Kasım 2003'teki bombalı saldırılara karıştığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka, Kandıra Cumhuriyet Savcısı ile F Tipi 1 No'lu Cezaevi Müdürü'ne tehdit ve hakaret suçundan Sulh Ceza Mahkemesine çıkarıldı.


77898.jpg


Sakka, savunmasında daha önceki duruşmalarda verdiği ifadelerin kayıtlara yanlış geçirildiğini, bu nedenle savcıya 'sen yalancısın' gibi sözler söylediğini, ancak sözlerin hakaret olarak nitelenmemesi gerektiğini söyledi.


Sakka, kendisine vasi olarak El Kaide örgütünün başı olan Usame Bin Ladin'i tayin ettiğini belirterek, 'Adresi Afganistan Hindikuş dağları Torabora tepeleri 5. tepe 13. hendek'' dedi.

Mahkeme savcıya hakaret ettiği gerekçesiyle 1 yıl hapis cezası verdi.


 
A Çevrimdışı

ANTİ HARİCİ

Üye
İslam-TR Üyesi
islam davasında samimi olanlara ne mutlu... şerefli bir esareti.. şerefsiz bir özgürlüğe tercih edenlere ne mutlu... allah c.c SAKKA gibi... cihad önderlerini bu islam ümmetinin başından eksik etmesin AMİN!
 
ABDULHAK Çevrimdışı

ABDULHAK

الإذلال هو بعيد عنا
Admin
Hakaretten Louai Sakka'ya 1 yıl hapis


El Kaide üyesi Louai Saka, savcıya yalancı dediği için 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 19/09/2009


El Kaide üyesi olmak ve İstanbul'da 15 ve 20 Kasım 2003'teki bombalı saldırılara karıştığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Louai Sakka, Kandıra Cumhuriyet Savcısı ile F Tipi 1 No'lu Cezaevi Müdürü'ne tehdit ve hakaret suçundan Sulh Ceza Mahkemesine çıkarıldı.

77898.jpg

Sakka, savunmasında daha önceki duruşmalarda verdiği ifadelerin kayıtlara yanlış geçirildiğini, bu nedenle savcıya 'sen yalancısın' gibi sözler söylediğini, ancak sözlerin hakaret olarak nitelenmemesi gerektiğini söyledi.


Sakka, kendisine vasi olarak El Kaide örgütünün başı olan Usame Bin Ladin'i tayin ettiğini belirterek, ''Adresi Afganistan Hindikuş dağları Torabora tepeleri 5. tepe 13. hendek'' dedi.

Mahkeme savcıya hakaret ettiği gerekçesiyle 1 yıl hapis cezası verdi.
 
yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum

allah swt butun esaret altindaki muslumanlara yardim etsin ayaklarini sabit kilsin ecirlerini versin allahume amin ...
 
yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
neden cihadı savunduğunuz halde el kaideye terör örgütü diyen haberi yayınlıyorsunuz?


.. subhanallah

inanin bu yazinizi gorunce sok oldum sizin yasiniz kac ?

7 yasinda okuma yazma bilen biri dahi durumu cozer sizin sordugunuz soruyu sormazdi ... yaziniz IBRET olmasi adina ins burada kalacaktir ..

:kafaçakma :kafaçakma :kafaçakma :kafaçakma BIRAZ AKIL ... BIRAZ AKIL ... :kafaçakma :kafaçakma
 
Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
İnancını özgürce yaşamak değil inandığın gibi yaşamak...
 
B Çevrimdışı

berae24

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah u ekber ... İman a bakın kardeşler walla herkes böyle davranamaz sanki onun zindanda olması ona güç iman katmış ...
 
esaret Çevrimdışı

esaret

Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum
haberleri detaylı verdiğiniz için rabbim razı olsun.
Rabbim tüm esaret altındaki müslümanlara yardımını esirgemesin.
Asıl esaret zulme boyun eğmektir.
Luaı Sakka ve aynı davadan yargılanıp ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum olan tüm müslümanlara dualarınızı eksik etmeyin.
Onların tek ihtiyacı müslüman kardeşlerinin duası....

KORKU VE ÜZÜNTÜDEN AZADE OLANLAR ALLAH'IN DOSTLARIDIR! (10/62)
MÜMİNLERE MAĞLUBİYET YOKTUR. ZAFER, ESARET, ŞEHADET HEPSİ GALİBİYETTİR. MAĞLUBİYET RABBE İSYANDADIR. ALEMLERİN YARADANINA İSYANDA BULUNAN ACİZ KUL PEŞİNEN YENİLMİŞTİR.....
 
W Çevrimdışı

welasr

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
izzetli duruş :bu gerçekten takdir edilmesi gereken bir duruştur ve olması gerekende budur !

Mahkeme Başkanı`nın, kendi beyanına göre `Ekrem Özel`` olarak savunmasını alacağını, ancak ayağa kalkması gerektiğini söylediği Sakka `Benim inançlarıma aykırı. Ayağa kalkmam`` diye cevap vererek oturmaya devam etti. Bunun üzerine Başkan sanığı dışarı çıkarttırdı. Sakka salondan çıkarıldığı sırada, `Ben cihad ettim. ABD`lileri öldürdüm. Sana karşı mı ayakta duracağım. Ben Allah`ın selamıyım`` diye bağırdı.
izzetsiz duruş: peki bunun için ne demeliyiz ?

Hastaneye sevk edilmemi istedim, ancak kabul edilmedi. Bu kişilerden davacıyım.
Haklarında mahkemeniz aracılığıyla suç duyurusunda bulunuyorum.
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
terbiyesizlik yapma welasr ne varmış o sözlerde bunda ne var. Allah rasulu sav müşrik-cehennemlik amcasının yanında onca sene kalıyor da bu adam sağlık için mahkemeye davacı olmasında mı sorun var.

Hoş mahkemeye başvuran size göre istisnasız kafir, olaki bu adam ağzıyla kuş tutsa onca meşeketlere Allah için katlansada biz buradan oturduğumuz yerden adamı kolayca harcarız.

Bana baksana kimsin sen, kim oluyorsun da mucahidlere laf atıyorsun.

Bir söz derler eğer erkeksen diye, bu söz çok kaba

bunun yerine diyorum ki, eğer yüreğiniz de o kadar iman varsa gidin tağutun yüzüne küfrünü açıkdan söyleyin burada gelip oturduğunuz yerden müslümanlara laf atmayın.
 
ABDULHAK Çevrimdışı

ABDULHAK

الإذلال هو بعيد عنا
Admin
izzetli duruş :bu gerçekten takdir edilmesi gereken bir duruştur ve olması gerekende budur !

izzetsiz duruş: peki bunun için ne demeliyiz ?


Asıl İzzetsiz duruş, senin böyle muvahhid, mucahid bir esire seviyesiz ve haddini bilmez bir tavırla tenkidde bulunuşundur !
Adamın (Sakka) bu sözlerini tağuta küfredip, tanımadığı mahkemede darp edilip 7 gün rapor alması üzerine söylediğini dikkate almayacak(bilmeyecek) kadar gözünüzü tekfir bürümüş.
Sizlerin (gibi) mahkemede neler yaptığınızı ve niçin tağutlarca serbest bırakıldığınızı burada yazında millet kendi ağzınızdan bir okusun!

Allah sizi ıslah etsin .
 
KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bir Sosyalistin Dava Arkadaşlarını Savunduğu Kadar Müslüman bir Kardeşinizi Savundaydınız ...

Bir Sosyalistin Cezaevinde ki Arkadaşı için Yıllarca İnşaat işçiliği yaparak Ona yardım etmesinin 1000 de birini yapsaydınız...

Bir Komunistin Diyalektiğini ve Yoldaşını Savunduğu kadar,SİZ BİR MÜSLÜMAN KARDEŞİNİZİ SAVUNABİLİYORMUSUNUZ !?

Bir Kafir Kadar Dürüst olmayan bir insan, Bir Müslüman kadar İzzetli ve Şerefli yaşayıp Şerefli Ölemez...

Müslüman Dediğin Esaret altında veya Kurşun Yağmurunda Ortaya çıkıyor Ayetler Delilimdir...


Üzerinize Gitsekde Dilinizi Uzatıyorsunuz Geriye çekilsekde...

Zincirini Dişleyen Köpekler Dişinin Kırıldığı ile kalıyor...
 
yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bir Sosyalistin Dava Arkadaşlarını Savunduğu Kadar Müslüman bir Kardeşinizi Savundaydınız ...


selamun aleykum


ben anlamiyorum bu insanlarin muslumanlara olan sertligini ne oluyor islami sabit olan bu insanlara dua edin, allah ayaklarini sabit kilsin, kimileri bu insanlarin ayaklari kaysinda aman hata yapsinlar diye duacilar allahualem, benim gordugum bu, biraz sakin olun dua edin rabbim muslumanlarin ayagini kaydirmasin, onlari sabit tutsun, kufre karsi direnme gucu versin .. rabbim onlarin hatalarini gidersin katindan lutuflandirsin, eksiklerini gidersin, islama bagislasin ammellerini zayi etmesin, imanlarini zayi etmesin ...amin amin amin ..

ne oluyor arkadaslar ne oluyor butun gucunuzle kafir gormeye calisyorsunuz



yazi burada


Hastaneye sevk edilmemi istedim, ancak kabul edilmedi. Bu kişilerden davacıyım.
Haklarında mahkemeniz aracılığıyla suç duyurusunda bulunuyorum.


ne var bunda bu yazidan senin mahkemeni taniyorumda cikmiyor sen boyle dersen bende derimki hakimle dalga gecmis oyle bir karekteri var,hakime savciya her kimse diyorki senin adaletin icinde dahi sen yanlissin, iti kopegi hastaneye sevk istedimi veriyorsun bana vermiyorsun hiciv yapmis burda derim ...


Adamın (Sakka) bu sözlerini tağuta küfredip, tanımadığı mahkemede darp edilip 7 gün rapor alması üzerine söylediğini dikkate almayacak(bilmeyecek) kadar gözünüzü tekfir bürümüş.

yani koca bir yasanti icinde kelime i sehadeti var , namazi var taguta karsi olusu var, cihadi var, bula bula bunumu buldunuz, kalbinizde o sahsin tagutun mahkemesinde mutlu, allahin hukumlerinin karsinda tagutun muhakemesini secmis, hisiniz vardi ise de bunun boyle olmamasi icin dua etmeniz ins oyle degildir deminiz lazimdi, ben zanda bulunmak istemem lakin yazinizda ortada siz iylik isteyici degilsiniz allahualem ... simdi kina yakin ... size gore bir kisinin daha ayagi kaydi .. adami bir kelimesi ile aldiniz izetsiz yaptiniz allah swt ya hamdolsunki bu kelime ikinizden birine donecektir kim hak etmisse, hak etmistir artik ...



( ben sahsima bu kardesimizin her seyini begenen bir adam degilim ama muslumanligina sehadet ederim, benim gordugum bu, icini allaha havale ediyorum derdim kisenin nefsini temize cikarmak degil yapilan yanlisi anlatmak )



SON OLARAK ISTEYEN ISTEDIGI GIBI DUSUNUR , LAKIN KARAR VERMEDEN ONCE IYI DUSUNUN ..


Kadi Iyad (r.) muhakkik âlimlerden söyle nakleder: "Muvahhid Müslümanlarin kaninin mübah oldugunu söylemek tehlikelidir. Bin kâfiri terketmede yanilmak, yanlislikla bir Müslümanin bir damla kanini haksiz yere dökmekten ehvendir." (Es-Sifa, 2/277)

HADLERI UYGULARKEN DE BU BOYLEDIR

Âişe (r.anha)’dan rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: "Müslümanlardan gücünüz yettiğince cezaları kaldırmaya çalışın bir çıkış yolu bulursanız önünü açıverin, cezadan kurtarın. Hüküm makamında olan otoritenin affetmekte yanılması ceza da yanılmasından çok daha hayırlıdır." (Tirmizî rivâyet etmiştir.)

Ziyâd ibn Ilaka şöyle demiştir: Ben Cerîr(R)'den işittim, şöyle diyordu: Ben, Rasûlulîah (S)'a (müslümân olmak üzere) bey'at ettim. O bana (şart kıldığı şeyler arasında) her müslümâna iyilik isteyici olmayı da şart kıldı. (Ben de bu şart üzerine bey'at ettim.)


RABB IM MUSLUMANLARA KARSI KALBIMIZDE KIN BIRAKMASIN, FITNEDEN KORUSUN

ALLAH IN SELAMI RAHMETI BEREKETI RESULULLAH SAV'E , TEMIZ AILESINE , ARAKADASLARINA , GECMISTE VE KIYAMETE KADAR ONA UYANLARIN UZERINE OLSUN
 
ABDULHAK Çevrimdışı

ABDULHAK

الإذلال هو بعيد عنا
Admin
Muhakkak ki siz çok cahilsiniz (araf 138)

Sen şimdi onları bir zamana kadar gaflet ve sapıklıkları ile başbaşa bırak! (Mu'minun 54)


O çok merhametli Allah'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve cahil kimseler kendilerine laf attığı zaman (incitmeksizin) "selam" derler (geçerler). (Furkan 63)

Sen hala ummeti tekfir etmekle büyük bir cihad (!) ettiğini sanma gafletiyle, yıllarca aynı yerde oyalan.
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Muhakkak ki siz çok cahilsiniz (araf 138)

evet dediğin ayeti kuranı kerimden okuyorum, öncesine ve sonrasına da bakıyorum.

A’râf Sûresinin 137 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hor görülüp ezilmekte olan kavmi (İsrailoğullarını), toprağına bolluk ve bereket verdiğimiz yerin doğu ve batı taraflarına mirasçı kıldık. Rabbinin İsrailoğullarına verdiği güzel söz, onların sabretmeleri karşılığında gerçekleşti.17 Firavun ve kavminin yaptıklarını ve (özenle kurup) yükselttiklerini yerle bir ettik.
A’râf Sûresinin 138 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İsrailoğullarını denizden geçirdik. Derken, kendilerine ait putlara tapan bir kavme rastladılar. İsrailoğulları, “Ey Mûsâ! Onların kendilerine ait ilahları (putları) olduğu gibi sen de bize ait bir ilah yapsana” dediler. Mûsa şöyle dedi: “Şüphesiz siz cahillik eden bir kavimsiniz.”
A’râf Sûresinin 139 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şüphesiz bunların (din diye) içinde bulundukları şey yok olmaya mahkumdur. Yapmakta olduklarının hepsi batıldır.”

A’râf Sûresinin 140 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]“Sizi âlemlere üstün kılmış iken, Allah’tan başka ilah mı araştırayım size?”
A’râf Sûresinin 141 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hani sizi Firavun ailesinden kurtarmıştık. Onlar size en kötü işkenceyi uyguluyorlardı. Oğullarınızı öldürüyor, kadınlarınızı sağ bırakıyorlardı. Bunda size Rabbiniz tarafından büyük bir imtihan vardı.

Evet görüldüğü üzere ayetler açık olduğu üzere Hz Musa zamanındaki yahudilerin puta tapmasından bahsediliyor ve bu toplum bu yüzden cahiller olarak nitelendiriliyor.

Welasr size lafım konuyla alakalı birşey bulamadınız ne kurandan ne sünnetten buraya gelip ayetleri kırpıp kırpıp küçük beyninizle bize laf söylüyorsunuz.

Zaten piyasada bulunan tekfircilerin yüzde 99'u bu şekilde anlamak istedikleri yerleri kırpıp direk hüküm çıkarmaktadırlar. Ne ayetin nuzulu ne de Resulullah'ın anlatması nede sahabelerin anlayışına bakmadan motomot kör bakışla ayetleri okuyorsunuz!!!!

Merak ediyorum Sakka'ya dediğiniz bu söylemlerin hesabını vermekden hiç mi çekinmiyorsunuz ?

Siz Sakkalara laf demekle islamın o şanlı tarihinde nice AMMAR BIN YASIR'lere dil uzattığınızdan acaba haberiniz var mı?

Ki burada Sakka Ammar gibi dinini kalbinde iman dolu olup ağzıyla inkarda etmedi.


Malesef kendine müslüman gözüyle bakanlar iki kutuba ayrıldı.

Bir kesim herkesi müslüman görmekde ve bu kesim HAŞA Allah subhane ve teala'dan kendilerini daha merhametli görmekte herkesi cennetlik görmekte.

Bir kesim de herkesi kafir görmekde ve bu kesim HAŞA Allah subhane ve teela'dan kendilerini daha gazablandırıcı görmekte ve sözüm onlara HAŞA cennetin anahtarı kendilerinde olsa heralde kendilerinden başka cennete layık insanı görmeyecekler.


Bu olay o kadar basit değil, sizler Sakka gibileri bu kalıba sokmakla aslında dünya üzerinde milyonlarca müslümanı zaten o çizdiğiniz kalıba sokmaktasınız.

Kuranı kerimde 150 ye yakın ayette merhametten bağışlanmaktan bahseder acaba bu ayetler sizin oralara ulaşmadı mı?

Sizin bu zihniyetiniz benim midemi bulandırıyor ve sizin gibilerle artık vakit harcamıyorum ve ben de size ayeti kırpmadan son olarak ayeti hediye ediyorum!!!!



Kasas Sûresinin 55 . Ayetinde

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Boş sözü işittikleri vakit ondan yüz çevirirler ve, “Bizim işlerimiz bize, sizin işleriniz de size. Selam olsun size (bizden size zarar gelmez). Biz cahilleri istemeyiz” derler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt